serdar07ant Üye d900i de çalışıyomu bi deneyim hemen n: --------------- Ekleme --------------- çalışmamı oyunlar süper çalışıyo
d900i de çalışıyomu bi deneyim hemen n: --------------- Ekleme --------------- çalışmamı oyunlar süper çalışıyo
AKATLI Üye bubil94' Alıntı: d900i ye olmuyo denedim yetkili servisede sordum d900i ye atmayla oyun olmuyomuş Genişletmek için tıkla ... o yetkili servise bi daha gitme ozaman sen oyun atmayı bilmiyon benim telefon ağzına kadar oyun dolu
bubil94' Alıntı: d900i ye olmuyo denedim yetkili servisede sordum d900i ye atmayla oyun olmuyomuş Genişletmek için tıkla ... o yetkili servise bi daha gitme ozaman sen oyun atmayı bilmiyon benim telefon ağzına kadar oyun dolu
oyuncu_baba Üye allah razı olsun inşallah yüklenir --------------- Ekleme --------------- kardeş nasıl yüklenio acaba ? cevabını bekliyorum?? chapkin_lisesli_95@hotmail.com ekle orda konuşalım
allah razı olsun inşallah yüklenir --------------- Ekleme --------------- kardeş nasıl yüklenio acaba ? cevabını bekliyorum?? chapkin_lisesli_95@hotmail.com ekle orda konuşalım
Kyle Broflovski Üye NEDİR BU RAPID ÇILGINLIĞI!!!???? UPLOADED.TO VAR MULTIUPLOAD VAR ZIDDU VAR 4SHARE VAR ...... UYDUNET KULLANIYORUM VE RAPIDDEN 6 AYDIR DOSYA INDIREMIYORUM! YEtER ARTIK PAYLAŞIM YAPACAKSANIZ RAPIDDEN YAPMAYIN ARTIK!!!
NEDİR BU RAPID ÇILGINLIĞI!!!???? UPLOADED.TO VAR MULTIUPLOAD VAR ZIDDU VAR 4SHARE VAR ...... UYDUNET KULLANIYORUM VE RAPIDDEN 6 AYDIR DOSYA INDIREMIYORUM! YEtER ARTIK PAYLAŞIM YAPACAKSANIZ RAPIDDEN YAPMAYIN ARTIK!!!