zombaka Üye Belki çoğunuz bana kızcaksınız ama Bende kurban bayramında böyle hissediyorum sokağa çıkamıyorum o günler
Belki çoğunuz bana kızcaksınız ama Bende kurban bayramında böyle hissediyorum sokağa çıkamıyorum o günler
GSalazar Üye zombaka' Alıntı: Belki çoğunuz bana kızcaksınız ama Bende kurban bayramında böyle hissediyorum sokağa çıkamıyorum o günler Genişletmek için tıkla ... Öyle düşünmemelisin kurban bayramında eğer koyun kesilirken gördüysen eğer acı çekmemesi için çok uğraşılır bunlar zevk için acı çektiriyor bizimki kurban etme tamamen farklı bir konu
zombaka' Alıntı: Belki çoğunuz bana kızcaksınız ama Bende kurban bayramında böyle hissediyorum sokağa çıkamıyorum o günler Genişletmek için tıkla ... Öyle düşünmemelisin kurban bayramında eğer koyun kesilirken gördüysen eğer acı çekmemesi için çok uğraşılır bunlar zevk için acı çektiriyor bizimki kurban etme tamamen farklı bir konu
Türk-X Üye Tahir' Alıntı: Bir Kurban Bayramı'nda kesince vahşet olur.Bunlar zevk için öldürünce spor/gösteri olur.Bazen boğalar bunları haşat ediyor ya içimin yağları eriyor... Genişletmek için tıkla ... Aynı Görüşteyim bkz: biraz +18
Tahir' Alıntı: Bir Kurban Bayramı'nda kesince vahşet olur.Bunlar zevk için öldürünce spor/gösteri olur.Bazen boğalar bunları haşat ediyor ya içimin yağları eriyor... Genişletmek için tıkla ... Aynı Görüşteyim bkz: biraz +18
haydaravısyon Üye umitgul18' Alıntı: bu yüzden insana hayvan demek hayvana hakaret oluyor Genişletmek için tıkla ... duyguları olmauan insanlara öküz deniliyor Mad EagLe' Alıntı: bu spor olamaz. Genişletmek için tıkla ... iki insan karşılıklı birbirlerine zarar verince spor oluyor kickbox box gibi [h=1][/h]
umitgul18' Alıntı: bu yüzden insana hayvan demek hayvana hakaret oluyor Genişletmek için tıkla ... duyguları olmauan insanlara öküz deniliyor Mad EagLe' Alıntı: bu spor olamaz. Genişletmek için tıkla ... iki insan karşılıklı birbirlerine zarar verince spor oluyor kickbox box gibi [h=1][/h]
KayraBey Üye Mad EagLe' Alıntı: Evet nerde duydum hatırlamıyorum. Box sporsa savaş olimpiyattır diye. Genişletmek için tıkla ... Halis ağa ve özlü sözlere hoş geldiniz
Mad EagLe' Alıntı: Evet nerde duydum hatırlamıyorum. Box sporsa savaş olimpiyattır diye. Genişletmek için tıkla ... Halis ağa ve özlü sözlere hoş geldiniz