işte n9 un turkce ıncelemesı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
işte n9 un turkce ıncelemesı

bu lınkten ızlıyebılecegınız vıode n9 un turkce ıncelemesıdır.
ben izledım acıkcası cok hosuma gıtti tamam dedım nokıanın alınabılır bır telefonu var.ama fıyatı benı bunu dedıgıme pişman etti.bunun nedenide 1500 tl lik bir telefon alıyorsan internet performansının o fıyattakı telefonlarla en azından aynı olmasını beklersın 1ghz lık ıslemcının flash vıdeolara yetersız kaldıgını dusunuyorum ben.ama arayuzler gecısler harıka olmuş tasarımı soylememe gerek bıle yok

----------Eklendi @ 19:33:32 ---------- Yazıldı @ 19:29:19 ----------

ayrıca gs2 nın fıyatı 1650tl ye dusmusken 150 tl den kacıp daha dusuk bır telefon almak peş akıl karı değil.n9 un fiyatında ındırıme gıderseler (dövizinde dusumuyle beraber)1300 tl lere gelırse o fıyat aralıgındakı en ıyı telefonlar arasına gelır.tabı megoo ya verılecek destegınde tercıh sebeplerınde onemlı rol oynıyacaktır

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Uruloki

Uruloki

Üye
semih abi normalde tarayıcı çok hızlı lansmanda herkes bir neti kullandığı için öyle yok başka videolarda uçtuğunu görebilirsin ki fiyat konusunda katılmamak elde değil yoksa 1200tl den çıksa rakip tanımaz bence

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
semih abi normalde tarayıcı çok hızlı lansmanda herkes bir neti kullandığı için öyle yok başka videolarda uçtuğunu görebilirsin ki fiyat konusunda katılmamak elde değil yoksa 1200tl den çıksa rakip tanımaz bence

yok yanlıs anlmıssın tarayıcı degıl flash vıdeolar dan bahsedıyorum oda tarayıcı uzerınden ama 1500tl olarak degerlendırdıgım zaman gerıde kalıyor flash performansı.buda cok dogal sanırım 1ghz lik işlemciyle.ama senınde dedıgın gibi 1200tl cıvarında alınabılecek en ıyı 2 3 telefon arasında oldugu kesın olur.

Uruloki

Uruloki

Üye
he kendi tarayıcısı flash desteklemiyor ki html5 destekli ondan takılıyor onu mozilla fennec ile açmaları gerekir onda var flash desteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt