Işte Modifiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
Işte Modifiye
ark. bu araba bizim: modifiye okadar abartılı diil orjinalligi bozulmasın istedik arabadaki ses şu ana kadar hiç kimsede görmedim arabanın altında polis lambası var 4 tane altda 4 tane far da kalın flaş var pistonlar genişletilmiş motorda biraz degişiklikler var okadar(ayrıca bi arabamız var o daha guzel oldu ist.da modifiye yapılıo doblo 1.9 multijet jeep_)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
videolar gelicak ar. haberiniz olsun

S1FR3K1R1C1

Üye
Güzel Makina...

hidayet

hidayet

Üye
şu resim boyutlarını biraz daha küçültseydin daha güzel görünürdü çok büyük

zkz

Üye
abi gece cekseydin su polis lambalarinida gorseydik

Gokhan43

Gokhan43

Üye
amigo , arabanın Jantları çelik değil miydi , yoksa bunlar eski foto mu ?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
bunlar yeni şkilmiş fotolar dun cektim yarında doblo ist gelio modifiyenin kralı onda oda buyuk abimin ben de ole onlara bakıom arabam yok biraz ezik kaldım:D

ukalaboy

ukalaboy

Üye
allahtan orjisini bozmamısınız iç tasarımıda koysana

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
idare eder ama modifiye olarak beni görmediniz daha...

Bir Albea ne olur görün

enigma

enigma

Üye
boyacı iyiymiş ama rüzgarlıkta hata yapmış diğer yerlerde kusur yok.
ama rüzgara ön tarafı göğüs gerer görünüm var işlev yok bence. bir tasarımcı olarak benden bukadar

RockFord Fosgate

Üye
janlar ne ole anlamadım???adam gıbı jant yok alette:(( yoksa dıs kısmı fena deıl!! ıc kısımda cok bısey goremedım sadece metal paspas ve metal pedal setı war galıba

RockFord Fosgate

Üye
janlar ne ole anlamadım???adam gıbı jant yok alette:(( yoksa dıs kısmı fena deıl!! ıc kısımda cok bısey goremedım sadece metal paspas ve metal pedal setı war galıba

gknky

gknky

Üye
ankaranın neresinde ben hiç görmedim eğer
takılalım diosan yarın piyasa yapalım beraber benm araba senin araba ok?pm den ulaş

itti_fuck

Üye
ah be olum ses falan demişin kanıt yokkk

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
abi resimleri biraz kucultupte koysaydın keşke ben heryeri yakın plan görmekten bişe anlamadım

turgay89

turgay89

Üye
kardes kızma ama pek begenmedim.. nie dersen celik jant yok, ruzgarlık yakısmamıs, sanırım icinde de pek modifiye yok.. yine de gule gule kullanın..

darkred

darkred

Üye
resimleri daha önce görmüştüm ama başka bir sitede.hatta birtane doblo gelicekti galiba size en son onu bekliyordun ?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(darkred &#064; Mar 2 2006, 08&#58;23 AM) [post=288982]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
resimleri daha önce görmüştüm ama başka bir sitede.hatta birtane doblo gelicekti galiba size en son onu bekliyordun ?
[/b][/quote]

eski halini görmüssündür modifiye cok bartılıydı şimdi okadar diil polis abiler saolsun paso ceza yazıp filimleri çiziolar fazla dışarı cıkarmayız arabayı sadece drak yarışlarına gturulur kullanıyoruz ama evden işe olayı doblo geldi crazy_doblo modifiye devam edio eliri zamanlarda resimleri eklicem bir cok dergide ve forumlarda eski hali yayınlandı...eski halinide koyucam onu daha cok beyeniceksiniz...abim uye oldukları forumda resimleri yoruma açmış olabilir kendisi int cafe işletio...biz ailece araba hastasıyız

amedian

amedian

Üye
heeh gencler piyasacı olmus iice way beaa aklıma eski yıllar geldi 3 yıl oluyo koroglunda cevirmede durdurdu polis alkol için üfletti o sıralar cooper var, plakada 34 dediki bu adam bana lazım ama gel gorki 3 duble rakı 49 promil de kaldı memur sinir oldumu bi daha ufletti yine 49 allah yuzume baktı ne diyim ggiderkende 2 ters laf ettim artık amac zaten knotrol deildi bana yaptıgı biseyler koparmak olmayınca oda sinirlendi napsin gece saat 4 normal.... neyse gecti bizden modifiye su bu ama siz yapın rockfordun dedigi gibi arabaya acil jant lazım yoksa o 4 egzost bayaa fason durur kapışmadıgın surece jantlar seni biraz daha korkulur yapar benden tavsiye

Fatihyet

Fatihyet

Üye
bu arabayı kaça malettin. merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...