Işte meraklısına dell den yeni bir atılım ve dokunmatik notebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan3842

furkan3842

Üye
    Konu Sahibi
Işte meraklısına dell den yeni bir atılım ve dokunmatik notebook




Dell'in dokunmatik dizüstü bilgisayarı: Studio 1747.



Dell, dokunmatik ekranlı yeni modeli Studio 1747 Multitouch dizüstü bilgisayarını satışa sundu. Studio 1747, 17 inçlik dokunmatik ekranı ile dijital deneyimi üst seviyeye taşıyor.
Dokunmatik ekran deneyimi
Dell Studio 1747’nin 17 inçlik dokunmatik ekranı, parmakla görüntüleri büyütüp küçültme ve kaydırmayı mümkün kılıyor. HD + 900p beyaz LED ekranı ve dahili Subwoofer ses sistemi sayesinde Studio 1747, kullanıcılarına yüksek kalite görüntü ve ses imkânı sunuyor. Çarpıcı tasarımıyla da dikkat çeken Studio 1747, 4 çekirdekli yeni nesil Core i7 işlemcisi, 1GB ATI Mobility Radeon™ HD 4650 ekran kartı ve çift 500GB sabit diskleri ile oyunseverler için de güçlü bir altyapı oluşturuyor.

Zengin multimedya özellikleriyle sınırsız eğlence
Dell Studio 1747 Multitouch, entegre JBL™ 2.1 + SRS Premium ses sistemi, HD+ 900p beyaz LED ekranı ve çift dizimli stereo mikrofonlu kamerası ile eşsiz bir multimedya zenginliği sunuyor. Standart HDMI ve Display Port ise, yüksek ekran kalitesindeki görüntülerin, daha geniş ekranlara aktarımını mümkün kılıyor.

Kişiselleştirme
Dell Studio 1747 Multitouch kullanıcıları, Windows 7 Touch Pack’i ücretsiz indirip yükleyerek, heyecanını limitsiz eğlence ile birleştirebiliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt