işte lumia900ün sloganı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte lumia900ün sloganı
free time machine in your pocket

---------- Eklendi @ 13:02:52 ---------- Yazıldı @ 13:02:35 ----------

Uqur5445

Üye
turkuz abi turkce konus

klongs

klongs

Üye
cebinizdeki bedava zaman makinesi
turkcesi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tüekçesini söylemedim orjinal lansman adı bu fakat nokia türkiye lumia dagıtımına basladıgında türkçe ismi açıklanır ve muhtemelen türkçeye uygun dile kolay kısa bir isim takarlar o yüzden türkçesini yazmadım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tüekçesini söylemedim orjinal lansman adı bu fakat nokia türkiye lumia dagıtımına basladıgında türkçe ismi açıklanır ve muhtemelen türkçeye uygun dile kolay kısa bir isim takarlar o yüzden türkçesini yazmadım

Türkçe'si:Koşun,kapışın,alın!

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe'si:Koşun,kapışın,alın!
gel vatandas bedavadan ucuz:oke:

---------- Eklendi @ 22:35:16 ---------- Yazıldı @ 21:48:37 ----------

arkadaşlar lumia900 ile ilgili gelen bu haber canınızı sıkabilir

Tabii ki, hiçbir gerçek çıkış tarihi kullanılabilir (doh) yapılmış, ancak hala bazen geç Mayıs ayında sevk edilmesi için ahizeyi beklediğimizden göz önüne alındığında oldukça doğru bir değerlendirme olduğunu.
Aralıktaki hiçbir fiyat etiketi ile sadece -ecek vurmak raflar zaman, o etrafında ABD lte sürümü olarak aynı rakamlar olacaktır varsaymak gerekir.
Nokia'nın yeni Windows Phone yakışıklı uluslararası sürümü hakkında az bilinen ve biz bunun için at & t biterse seçkin dönem olan en kısa sürede dünya çapında yayıyoruz başlayacak varsayıyorum.
O zamana kadar sadece gerçeği (sonunda) herkes önümüzdeki birkaç ay içinde ulaşacaktır barış yapmak gerekir.

yani özetle türkçesi lumia900 ün at&t satışlarındaki seçkin dönemi sonunda orta avrupadan baslayarak avrupanın tamamına mayıs basından itibaren dagıtılması planlanıyor bunu sebebi ise avrupa sürümünde kullanılacak olan lte siz dc hsdpa model

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Elimize alana kadar hasretinden gideceğiz ha...:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt