batugg
Üye
işte komiklik budur gulmekten oleceksiniz
dersımısın konusu motorun egzoz barusu motor subab açar icine benzın kacar yawrum o telle fazla oynama bırgın g..... kacar
dun gece senı o kdr aradımkı soguk vucuduma dokunmanı o kdr isterdımkı yataga sensin ve cıplak gırmek zorunda kaldım neredesın benım canım picamalarım?
karanlıkta gozlerım parıldıyordu cok heyecanlıydım egıldım bacaklarını ayırdım memelerını avucladım cok zevk alıodum cunku ılk defa inek sagıyordum
sen sen ol kapı onunde ask yasama askın gozu kordur ama komsunun kı hayır
ask bır muz kabugudur dıkkat etmezsen ayagın degıl hayatın kayar
of cok sıkıldım su hayatın ıkıncı kanalı yokmmu
bunu full kendım yazdım emege saygı vede ben cok begendım sızde beyenırsınız ıssALLA bıde ben 8.. sınıfa gectım 12 yasının sonundaım
dersımısın konusu motorun egzoz barusu motor subab açar icine benzın kacar yawrum o telle fazla oynama bırgın g..... kacar
dun gece senı o kdr aradımkı soguk vucuduma dokunmanı o kdr isterdımkı yataga sensin ve cıplak gırmek zorunda kaldım neredesın benım canım picamalarım?
karanlıkta gozlerım parıldıyordu cok heyecanlıydım egıldım bacaklarını ayırdım memelerını avucladım cok zevk alıodum cunku ılk defa inek sagıyordum
sen sen ol kapı onunde ask yasama askın gozu kordur ama komsunun kı hayır
ask bır muz kabugudur dıkkat etmezsen ayagın degıl hayatın kayar
of cok sıkıldım su hayatın ıkıncı kanalı yokmmubunu full kendım yazdım emege saygı vede ben cok begendım sızde beyenırsınız ıssALLA bıde ben 8.. sınıfa gectım 12 yasının sonundaım