İşte Karşınızda ÇİN Malı Nokia

Sponsorlu Bağlantılar

buraksahin3

buraksahin3

Üye
    Konu Sahibi
İşte Karşınızda ÇİN Malı Nokia

Teknolojik aletleri kopyalamada dur durak bilmeyen çekik gözlülerin son gözdesi Nokia!

Özellikle teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda dünyanın 1 numarası olan Çin, gözünü Nokia'ya dikmiş durumda. Ucuz iş gücü ve orjinallerine oranla düşük kalitede malzeme kullanarak ürettikleri aletleri, kullanıcılarına cazip fiyatta satan çinli üreticiler, geçtiğimiz günlerde Nokia'nın 5700 XpressMusic adlı modelini üçüncü kez kopyaladı.

Her defasında, kopyaladıkları Nokia 5700 XpressMusic modelini, orijinaline biraz daha yaklaştırarak piyasaya sunan Çinliler isim bulma konusunda da maharetliler. Klonladıkları telefonları "NCKIA" ve "NOKLA" gibi gerçeğine yakın isimlerle satıyorlar.
:megafon:

• Beğen
Tepkiler: meyoyar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hehe:)...NokLa

leiche

leiche

Emekli Yönetici
:D nokla :kop: süper yapmıslar ama demi

noman

noman

Üye
nasıl böyle ucuza imal ediyolar ben bu telefonların fiyatını 100 $ diye duymuştum düşünsenize bu bide el değiştirip taaa bizim tahtakaleye geliyo kim bilir bu cihazları ilk satan adam nekadardan veriyodur

XMEN_43

XMEN_43

Üye
güzel telefona benziyor

nightdragon35

nightdragon35

Üye
markayıda degiştirmeyi onutmuyorlar.vay ben bir telefondada nokta markasını görmüştüm:)

1m2g33

Üye
ya bn 6233 alacaktım ama bataryanın altında made in çin yazıo sizce almalımıyım sıfır teelefon orjinalmı yani ltfen yardımcı olunnnnnn

mika1182

Üye
Aslında hepsi tellerin ama... Bizim ulkemizde vergininde vergisi olunca aynı cep 20 katı oluyor

tekno murat

Üye
çin mallarını veto edelim onları hayatımızdan çıkaralım zaten kaliteleride 0 aldığınızın son sahibi olursunuz elinizde patlar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
nokla çok komik ya

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
çin mallarını veto edelim onları hayatımızdan çıkaralım zaten kaliteleride 0 aldığınızın son sahibi olursunuz elinizde patlar

Bu konu çok konusuldu çok tartışıldı.vergileri %50 yapmadan önce düşüneceklerdi

Üst Alt