İşte İdeal Koca:=)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
İşte İdeal Koca:=)
Yeni evli bir çift evli ilk günlerini geçireceklermiş. Gelin uyanmış. Bakmış damat yatakta yok. Kapı deliğinden kocasının ne yaptığına bakmış. Yeni damat sobayı yakmış, kahvaltıyı hazırlamış, gömleklerini ütülemiş. Kadın iyi bir adama düştüm diye çok sevinmiş ve yatağına yarım kalan uykusunu tamamlamaya gitmiş. Birkaç dakika sonra damat gelini uyandırmış. Gelin uyanmış ve damatdan sabah duyduğu ilk söz gelinin bütün sevincini alt üst etmiş ;
- Her sabah böyle isterim...

CanceR

CanceR

Üye
bunu bizim hocamız sürekli anlatıyo :D

Altun.

Altun.

Üye
bencede çok ideal kocaymış eşine neyi ne yapmasını istediğini göstery uygulamalı olarak daha ne :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
zaten olması gerekende odur...bayanların kızdığı şey sadece hizmetçi konumuna sokulmak bence...yoksa herkesin bi görevi vardır...en azından ben kendi adıma benim oturupta eşimin temizlik,kahvaltı hazırlama ya da bişiler ütülemesi ve bu gibi işleri yapmasını istemem açıkçası...ama 2 kişide çalışıyosa bu gibi işlerin ortak yapılmasından yanayım tabi... :) :)

neslein

neslein

Üye
zaten olması gerekende odur...bayanların kızdığı şey sadece hizmetçi konumuna sokulmak bence...yoksa herkesin bi görevi vardır...en azından ben kendi adıma benim oturupta eşimin temizlik,kahvaltı hazırlama ya da bişiler ütülemesi ve bu gibi işleri yapmasını istemem açıkçası...ama 2 kişide çalışıyosa bu gibi işlerin ortak yapılmasından yanayım tabi... :) :)

sonuna kadar katılıyorum dediklerine :oke:

POWER

POWER

Üye
Tabi canım hayat müşterek ama bu işler kadının işleri ya aşkıma duyurulur :ehe

mservank

mservank

Üye
hehe süperdi iş bölümü şart ama

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hahaha...Süpermiş Yav Hakkaten:D

FirstClasss

FirstClasss

Üye
:ehe:ehe

fatality_66

fatality_66

Üye
iimiş ya bende isterim! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt