___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok geç değil mi?Güzel konseptmiş
Nokia candirDaha önce Nokia E7-00 kullanmıştım telefonum çalınınca kardeşimin Nokia N8 telefonunu ortak kullanmaya başladık pazartesi tekrardan Nokia E7-00 cihazıma kavuşuyorum inşallahGoogle'da Nokia E7-00 fotoğraflarına bakarken bu görsellere denk geldim hoşuma gitti zaten hayalimde de böyle bir cihaz vardı keşke çıksa böyle bir cihaz ne iyi olur valla
Hani annemiz bize kıyamaz da '' Ana yüreği işte'' derler yaNokia candir
Herkes köyüne döner ciğerimKlavyeli telefon gelmez kaptan kapandı o devirler
içimizde küçücük minnacık ufacık tefecik bir umut parçacığı var işteKlavyeli telefon gelmez kaptan kapandı o devirler
Benim telefon kayıp nokia n8im mecbur başka telefon alicazHani annemiz bize kıyamaz da '' Ana yüreği işte'' derler yaAynen o şekil, yüreğim dayanmıyor vazgeçemiyorum işte Nokia'dan
Herkes köyüne döner ciğerim
Ohh be sonunda bırak şu nokia'yıBenim telefon kayıp nokia n8im mecbur başka telefon alicaz
Note edge ye koysalar çok güzel olur ama kalın olur diye koymazlar.içimizde küçücük minnacık ufacık tefecik bir umut parçacığı var işteKeşke gelse ne iyi olur note serisinden gelecek koca ekranın altında qwerty klavye yatsaaaaaa
Benim cânım Nokia E7-00'ım göz bebeğim de asker de çalındıBenim telefon kayıp nokia n8im mecbur başka telefon alicaz
Note 5 için koysunlar almazsam ......... (biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippp) o dereceNote edge ye koysalar çok güzel olur ama kalın olur diye koymazlar.
Kim öle kim kala...Note 5 için koysunlar almazsam ......... (biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippp) o derece
Bugün çarşıda bu telefonu da gördümBenim zamanımda 5730 meşhurdu. Hayalimdeki telefon buydu şimdi ne telefonlar geldi geçti be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?