Işte gerçek liderler!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Işte gerçek liderler!!
Arkadaşlar bir süredir bu htc ,s2 , n9 tartışmalarını okuyorum ve işte edindiğim bilgilere göre telefonlar ve basamakları.
(Fiyat aralığı 2000-1000 TL) Üst basamak;
Nokia N9/Nokia N8/Galaxy S2/Galaxy Note/Galaxy Nexus/HTC Evo 3D/HTC Sensation/LG Optimuslar/Apple İphone 4/S/Sony Xperia(Arc,Neo,X)

(Fiyat aralığı 1500-500 TL) Orta basamak;
Nokia Lumia 800(ve diğer lumialar)/Galaxy serileri/HTC'nin diğer alt basamak akıllı telefonları/LG'nin diğer alt basamak telefonları/Nokia C7,C6-01,E7,E6/Apple'ın 4 ve altı modelleri/

(Fiyat aralığı 500 ve altı) Alt basamak;
Samsung , Nokia, HTC, Dell vb. markaların hepinizin bildiği artık güncellenmeyen veya tercih edilmeyen işletim sistemlerine sahip telefonlar.Kısacası Bada,S60 ve benzeri işletim sistemlerine sahip telefonlar.

Bu konuyu herkezin birbirini yemeyi kesmesini ve telefon almayı veya değiştirmeyi düşünen kişilerin gerçekten doğru ve bilinçli bir seçim yapması için açtım.Biliyorum ki telefon alırken size de saçma kıyaslamalar yapmışlardır(örn:5800 ile iphone 4s
:ehe).Herkez bu basamaklara göre kıyaslama yaparsa gerçekten çok faydalı olacağını düşünüyorum.

İYİ FORUMLAR

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Sony Ericsson ? :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
aa evet unutmuşum :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
2000-1000 fiyat aralığına Samsung Galaxy Nexus'uda koy.Şuan en iyisi odur kesinlikle:oke:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4161163][COLOR="Red' Alıntı:
2000-1000 fiyat aralığına Samsung Galaxy Nexus'uda koy.Şuan en iyisi odur kesinlikle:oke:[/COLOR]
siz söyledikçe eklerim sonuçta telefon alacaklar ilk olarak genele giriyor :D ve bu benim ilk ve en faydalı yazım oldu sanırım :D

JBelieber

JBelieber

Üye
ne kadar pahalı o kadar iyi mantığı olmasa keşke :ağlarım:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
telefon alacaklara gerçekten yardımcı olur gibi görünüyor. ama 500 tl-1500 tl arası açık olmuş biraz. arada uçurum var sanki. 500-1000 ve 1000-1500 olsa daha iyi olur bence.

Türe

Türe

Üye
Guzel konu ;)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
o 1500-500 olayının sebebi perfrmans ve fiyat aralığı. Zaten telefonları hem fiyata hemde performans işletim sistemi filan gibi açılardan değerlendirerek bu basamakları düşündüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt