İşte Galatasaray'ın maç programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte Galatasaray'ın maç programı
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarının yurt dışındaki ikinci bölümü için Almanya'ya geldi.










THY'den kiralanan özel uçakla Münster Havalimanına inen sarı-kırmızılı kafile daha sonra otobüsle, milli takımın da kamp yaptığı Bielefeld yakınlarındaki Marienfeld kasabasında bulunan Klosterhof Oteli'ne geçti.
Az sayıda taraftarın karşıladığı kafilede sarı-kırmızılı oyuncu Thomas Ujfalusi'nin sakallarını kestiği görüldü.
Galatasaray, Almanya kampına katılan oyuncuların isimleri şöyle:
Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Johan Elmander, Arda Turan, Milan Baros, Tomas Ujfalusi, Ayhan Akman, Hakan Balta, Semih Kaya, Juan Culio, Bogdan Stancu, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Anıl Dilaver, Eray İşcan, Servet Çetin, Kazım Kazım, Ufuk Ceylan.
Galatasaray Almanya'daki kamp çerçevesinde iki hazırlık karşılaşması oynayacak.
20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 20.00'de Hollanda Ligi ekiplerinden FC Twente ile Osnabrück'ta Osnatel Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray, Almanya'daki diğer hazırlık maçında ise FC Inter ile karşı karşıya gelecek. 24 Temmuz Pazar günü TSİ 19.00'de başlayacak olan FC Inter-Galatasaray maçı, Bochum Rewirpower Stadium'da oynanacak
27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, 28 Temmuz Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Liverpool ile karşılaşacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt