İşte Evlenilecek Kız Modeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu devirde milletin sokakta yiğiştiği bir ortamda böyle birini görürseniz veya duyarsanız beni arayın da böyle bir kıza altın kafes yaptıralım ki;güzelliğinden huyundan suyundan bişey kaybetmesin DİĞERLERİDE ÖRNEK alsın belki utanırlar

slayer

Üye

ararım bekle :PP
arkadaşlar ööle konuşmakla olmaz somut örnek verelim mesela bakın imzama(sarışın olan)
\/

N-Gageci

Üye
walla Sarı saçlı kız çok süper olur :P :P :P ,

HerrrşeYyyy olabilir :artı:

msw

Üye
Walla bu devirde böyle kız bulmak zor....Üniversiteye gidince bulurum sanmıştım ama bu sene üniversiteyi de gördüm normalden beter yaa....Bir tane düzgün kız yok..hepsi afedersin serseri...(üstünüze alınmayın)...haksız mıyım....

ben 1.80 e razıyım, :rolleyes:
[post=117756]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

:artı: :artı: :artı:

bencede 1.80 iii ;

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yaw ben 1.85'im kız 1.60..

midnight

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Jul 29 2005, 06:23 PM
Yaw ben 1.85'im kız 1.60..
[post=118754]Quoted post[/post]​

Kardeşim sen sevdikten sonra,böyle şeyleri kafana takma..Hem yengemizin melek gibi yüzü var daha ne istiyorsun be??

içlerine girersen inan durum çok farklılaşır. hayatı yaşaman için bazen senin o serseri diye tanımladığın serserilerle takılman gerekebilir.

doğru söze nedenr 2:
[post=118225]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

cok doğru

:artı: :artı: :artı:

bencede 1.80 iii ;
[post=118745]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

en iyisi 1.75 ; tam karar

Konu Sahibi
Walla kankalar ben o kriterleri yazdım fakat benim sevgilim.1.70 boyunda ve dünya güzelidir.Emin olduğum ise huyu suyu dörtdörtlüktür.Önemli olan güzelliğin dışında iç güzelliktir.Allah herkese iyi birini nasip etsin ayrıca o yazdıklarım espiritüeldi

cok haklısın sana katılıyorum eger karsındaki kişi işe yaramazsa dış güzelligi bir yere kadar diyor ve vuruyorsun tekmeyi (ayrılıyorsun buda kibar olarak yazılısı :P)

_aLTaN_

Üye
Olm ne yaptınız lan
Ohaaaa upriz:
Çüşşş fln oldum yanii..
Ama ben yinede 1,80 fln isterim.. :hoho:
Ayrıca bu cidden kız diil..
Hatta melek de diil(tobe tobe )
Bu insan üstü bişe bence

Konu Sahibi

Avatarına bakılırsa sen o kızı yersin

vormound

Üye
abı yanlıs anlama ama gogusler bıraz kucuk olmus bea onlarıda az bısı buyutsek avuctantasacak duruma getırsek sızcede ıyı olmazmı ?? yanı ele gelsınler bıraz hatta baya

ben 1.80 e razıyım, :rolleyes:
[post=117756]Quoted post[/post]​
[/quote]

:artı: :artı: :artı

Sen herhalde fazla uzun bolusun yoqsa çok güzel boyu ve diger özelikleri ;

fazla büyük güzel olmas yaa napcan büyük göğüsü ha istiyosan kadın senin git silikon taktır 2:

vormound

Üye
fazla büyük güzel olmas yaa napcan büyük göğüsü ha istiyosan kadın senin git silikon taktır 2:
[post=119708]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

abı fantezı kurmusuz ne guzel... yanı bı kere evlenecez bulmusken ıyısını bulalım sonra modıfıye etmekle ugrasmayalım...

Konu Sahibi
O zaman herkes hayalindeki kızı yazsın :artı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...