İşte Erkekler Bu Yüzden Bağlanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
İşte Erkekler Bu Yüzden Bağlanmıyor
Partneriniz size soğuk mu davranıyor?

Belkide size bağlanmaktan korktuğu içindir. İşte erkeklerin size bağlanmaktan korktuğunu gösteren 10 tüyo...

1. Partneri ona baskı yaptığı için

2. Kadınlara güvenmiyorlar

3. Birine bağlanmak için henüz hazır olmadıklarını hissederler

4. Kendilerine ayıracak zamanının kalmadığını düşünürler

5. Risk alma ve uzlaşamama gibi konulardan korkarlar

6. Duygusal bir yük olarak görürler

7. Önceden sütten ağızları yandığı için (genellikle ilk ilişkilerinde hüsrana uğramışlardır)

8. Sonsuza kadar aynı kişiyle cinsel yaşam geçirecek olması

9. Biryerlere daha az gideceği düşüncesi

10. Özgürlüğün sona ermesi (iVillage)

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve Tuba.Erva

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
zaten bütün mesele o

sevgi,aşk iyi güzelde özgürlüğün kısıtlanması göz korkutuyor

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

0live456

Üye

Tamda bunu yazacaktım

Olayı sadece özgürlüğe bağlamamak gerek.Sevgilinle daha özgür olabilirsin arkadaşlarına yapamadıklarını yapabilirsin sınırları aşabilirsin sin sin sin..Ciddi düşünüyorsan şekil A katlanırsın eğlencesine ise vur patlasın çal oynasın nerde akşam orda sabah kim takar sefgiliyi :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Olayı sadece özgürlüğe bağlamamak gerek.Sevgilinle daha özgür olabilirsin arkadaşlarına yapamadıklarını yapabilirsin sınırları aşabilirsin sin sin sin..Ciddi düşünüyorsan şekil A katlanırsın eğlencesine ise vur patlasın çal oynasın nerde akşam orda sabah kim takar sefgiliyi :ehe

başka bir kızla konuşursun kıyameti koparırlar şuna niye baktın neden öyle dedin bunlarda var birde

0live456

Üye
Konuşmak okey de baktın ettin o kadarı hastalığa girer hacım benim bir sefgilim vardı banvitspor basketbol maçına gittim ki eve 20dk falan uzakta kimden izin alıpta gittin bana sordun mu diyor.Yahu dedim git başımdan şizofren midir nedir :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu hatuna bağlanabilirim açıkcası :D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Allah bana bağışlasın:ehe

pelın_

sonuna kadar haklı valla

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Bence sadece erkekler için geçerli değil bunlar :D

fireman87

fireman87

Üye
Kadınlar daha çok aşkı yaşarlar daha çok sahiplenirler aslında, o yüzden sık boğaz ederler adamı .. Kendimden biliyorum :ehe

jigsaw_54

Üye
ne demek bağlanmıyorlar ben istisnayım galiba sevdiğime aşırı derece bağlanırım sadece onu düşünüp onu mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yaparım her dediğine bazen işime gelemse de tamam derim kırmamaya üzmemeye çalışırım bişey diosam ufacık bi mırın kırın yapsın hemen o kararımdan vazgeçerim tek amacım ona ulaşabilmek onunla mutlu olmak olur vs vs sanırım böyle davrandığım için hep eziliyorum hep en çok hırpalanan ben oluyorum bağlanmak ta çok iyi bişey değil kendimden biliyorum hep en çok üzülen ben oluyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
abi ona herkes bağlanır nettin sen yaw. Sorun onu kendine bağlamakta. Ama Bırak istemen ben onu geçmişleri parlak değildir onların
Kadın zaten Amerikalı bir iş adamı ile evli ve çocuğu var :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Murat abim 10.Madde de haklı Özgürlük Kısıtlaması, sevgi, aşk güzelde bir yere kadar sonra özgürlüğün kısıtlanıyor ve sık boğaz ediliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aynı maddeler bayanlar ıcınde gecerliiiiiiiii

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
olaya bi de şöyle bakalım:

1. Partneri ona baskı yaptığı için: İnsan sevdiğiyle bir olmalı bazı durumlarda baskı (orta yol ) yapması normal.

2. Kadınlara güvenmiyorlar: Kadınlar da erkeklere güvenmiyorlar bu durumda eşit davranmak gerekiyor.

3. Birine bağlanmak için henüz hazır olmadıklarını hissederler: insan gecelik ilişki isterse kendini zaten hazır hissetmez.

4. Kendilerine ayıracak zamanının kalmadığını düşünürler: Eğer bir sevdiğin varsa tüm zamanınızı beraber harcaman gerekiyor

5. Risk alma ve uzlaşamama gibi konulardan korkarlar: Kişi ilişkide herşeyden önce kendine güvenmeli ayrıca en büyük risk, risk almamaktır.

6. Duygusal bir yük olarak görürler: Duygusallıktan korkan bir insan sevgiden yoksundur.

7. Önceden sütten ağızları yandığı için (genellikle ilk ilişkilerinde hüsrana uğramışlardır): Hayata yeni bir sayfa açmayı başaramayan geçmişiyle boğulmaya devam eder.

8. Sonsuza kadar aynı kişiyle cinsel yaşam geçirecek olması: Sevgili ya da eş (hayat arkadaşı) sadece cinsellikle ibaret değildir.

9. Biryerlere daha az gideceği düşüncesi: Eğer sevgilisi de aynı yerlere gitmesine izin verirse insan sorun yoktur.

10. Özgürlüğün sona ermesi (iVillage): Özgürlük = Sorumsuzluk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...