İşte En Farklı Telefon
Hasan Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: telefonunun resmini mi çektin Genişletmek için tıkla ... Hayir sensör bulunmayan ama yan ekran dönebilen telefonunum resmini çektim
- SerkeŞ -' Alıntı: telefonunun resmini mi çektin Genişletmek için tıkla ... Hayir sensör bulunmayan ama yan ekran dönebilen telefonunum resmini çektim
SHS Üye hasane51' Alıntı: Hayir sensör bulunmayan ama yan ekran dönebilen telefonunum resmini çektim Genişletmek için tıkla ... farkındayım sensörsüz yan yattığının çok farklı bi tel
hasane51' Alıntı: Hayir sensör bulunmayan ama yan ekran dönebilen telefonunum resmini çektim Genişletmek için tıkla ... farkındayım sensörsüz yan yattığının çok farklı bi tel
Hasan Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: farkındayım sensörsüz yan yattığının çok farklı bi tel Genişletmek için tıkla ... 2 farklı yanı da var bekle...
- SerkeŞ -' Alıntı: farkındayım sensörsüz yan yattığının çok farklı bi tel Genişletmek için tıkla ... 2 farklı yanı da var bekle...
mstf_l Üye iyide her telefon yatıyorki kücük bir programla ----------Eklendi @ 16:55:04 ---------- Yazıldı @ 16:54:27 ---------- bide rica etsem su baslıgı düzeltsene sinir oluyom bi kücük bi büyük yazanlara
iyide her telefon yatıyorki kücük bir programla ----------Eklendi @ 16:55:04 ---------- Yazıldı @ 16:54:27 ---------- bide rica etsem su baslıgı düzeltsene sinir oluyom bi kücük bi büyük yazanlara
Hasan Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: iyide her telefon yatıyorki kücük bir programla ----------Eklendi @ 16:55:04 ---------- Yazıldı @ 16:54:27 ---------- bide rica etsem su baslıgı düzeltsene sinir oluyom bi kücük bi büyük yazanlara Genişletmek için tıkla ... Hangi programla yatıyo ben programsız yapıyom Dikkat çekmek için bôyle yazmiştım genelde hiç bakmıyolar düzeltiyorum
mstf_l' Alıntı: iyide her telefon yatıyorki kücük bir programla ----------Eklendi @ 16:55:04 ---------- Yazıldı @ 16:54:27 ---------- bide rica etsem su baslıgı düzeltsene sinir oluyom bi kücük bi büyük yazanlara Genişletmek için tıkla ... Hangi programla yatıyo ben programsız yapıyom Dikkat çekmek için bôyle yazmiştım genelde hiç bakmıyolar düzeltiyorum
mstf_l Üye www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/landscapepro-6220classic-denendi-301556.html ----------Eklendi @ 22:01:00 ---------- Yazıldı @ 21:59:59 ---------- www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/rotateme-yatay-ekran-modu-45521.html
www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/landscapepro-6220classic-denendi-301556.html ----------Eklendi @ 22:01:00 ---------- Yazıldı @ 21:59:59 ---------- www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/rotateme-yatay-ekran-modu-45521.html
Hasan Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/landscapepro-6220classic-denendi-301556.html ----------Eklendi @ 22:01:00 ---------- Yazıldı @ 21:59:59 ---------- www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/rotateme-yatay-ekran-modu-45521.html Genişletmek için tıkla ... Bende bunlar çalışmiyo ki ----------Eklendi @ 22:22:23 ---------- Yazıldı @ 22:20:31 ---------- %100 eminim telefonunu yatay yapan 1 e51li kişi bile bulamazsın(ben hariç)
mstf_l' Alıntı: www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/landscapepro-6220classic-denendi-301556.html ----------Eklendi @ 22:01:00 ---------- Yazıldı @ 21:59:59 ---------- www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/rotateme-yatay-ekran-modu-45521.html Genişletmek için tıkla ... Bende bunlar çalışmiyo ki ----------Eklendi @ 22:22:23 ---------- Yazıldı @ 22:20:31 ---------- %100 eminim telefonunu yatay yapan 1 e51li kişi bile bulamazsın(ben hariç)
Hasan Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sadece bi uygulama açık oda ekran fotosu çekmek için
tempestshine Üye Youtubeda izlemiştim.Yan ekran e51.C3 için yapanlarıda gördüm ama ne gerek var.Zaten yatay ekran
Hasan Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Youtubeda izlemiştim.Yan ekran e51.C3 için yapanlarıda gördüm ama ne gerek var.Zaten yatay ekran Genişletmek için tıkla ... Benimki farklı benim 2 tane şekilde yapıyorum biri yan ekran açılıyor diğeri telefon açıkken
tempestshine' Alıntı: Youtubeda izlemiştim.Yan ekran e51.C3 için yapanlarıda gördüm ama ne gerek var.Zaten yatay ekran Genişletmek için tıkla ... Benimki farklı benim 2 tane şekilde yapıyorum biri yan ekran açılıyor diğeri telefon açıkken