Işte Dünyanın Inanç Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metalruh123

metalruh123

Üye
    Konu Sahibi
Işte Dünyanın Inanç Haritası
Dünyanın inanç haritasına göre hristiyanların oranı yüzde 32,9, müslümanların oranıysa yüzde 20... İki dine inanların sayısı da gittikçe artıyor.
Dünyada bir çok inanç çeşidi var. Tek tanrılı dinlere inananların yanı sıra bir çok inanç insanlar tarafından rağbet görüyor... Ama dünyanın inanç haritasına baktığımızda çok az insanın hiçbirine inanmadığını görüyoruz.

MÜSLÜMANLARIN ORANI YÜZDE 20
İnanç haritasına göre dünya nüfusunun üçte biri hristiyanlığın bir mezhebine inanıyor. Toplam hristiyanların oranı 32,9... Dünyada yaşayan müslümanların oranıysa yüzde 20'ye yakın...

ÖNEMLİ NOT=HARİTADAKİ MAVİ BÖLGELER MÜSLÜMANLARIN YAŞADIĞI YERLERİ GÖSTERİYOR

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Osmanlı devleti olmasaydı %20 müslüman şu an olmazdı...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
haklısın ama yıkılma sebebi olduğu gibi osmanlı devletinin suçu değilmi?

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bu dahada artacak

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
osmanlı kıyamete kadar sürecek degil ya

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
artık bütün dünya müslüman olcak:D

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşlar Kuran da yazıyor, kıyametin son zamanlarına doğru müslümanların sayısı çok aşırı şekilde artacak. hatta Hz. İsa bile günümüzde İslamiyet'i yaymak için çaba harcıyor. İslamiyet'e Osmanlı Devletinin gerçekten büyük katkısı oldu. Allah razı olsun atalarımızdan. ha Osmanlı biter Türkiye Cumhuriyeti devam eder. isim önemli değil. sonuçta inancımız İslamiyet olduktan sonra. paylaşım için teşekkür ediyorum kardeşim

metalruh123

metalruh123

Üye
    Konu Sahibi
güzel yorumlar için çok teşekkürler

Calaissien

Üye
Allah Türkiye'ye müslümanlığı dünyaya tekrar yaymak için Osmanlı gücü versin. Amiiin !!!

Pure Life

Pure Life

Üye
arkadaşlar Kuran da yazıyor, kıyametin son zamanlarına doğru müslümanların sayısı çok aşırı şekilde artacak. hatta Hz. İsa bile günümüzde İslamiyet'i yaymak için çaba harcıyor. İslamiyet'e Osmanlı Devletinin gerçekten büyük katkısı oldu. Allah razı olsun atalarımızdan. ha Osmanlı biter Türkiye Cumhuriyeti devam eder. isim önemli değil. sonuçta inancımız İslamiyet olduktan sonra. paylaşım için teşekkür ediyorum kardeşim
soylediginde haklısın ama birseyi anlamadım hz. isa yaymaya çalışıyor demişsin Hz.isa indimi ki yeryüzüne yaymaya çalışsın

metintoroo

metintoroo

Üye
soylediginde haklısın ama birseyi anlamadım hz. isa yaymaya çalışıyor demişsin Hz.isa indimi ki yeryüzüne yaymaya çalışsın

Ben anlatim kardsim öncelikle kandilin mübarek olsun arkadasın demek istediği hz.isa dünyaya geldiginde müslanlıgı yaymaya calısacak cünkü hristiyan dininin orjinalliği bozulmustur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt