Nazy Üye irun' Alıntı: mahvetmek için o kadar yıldır uğraşıyoruz, ama hala güzel hala güzel.. Genişletmek için tıkla ... Evet Uzaktan Bakınca Güzel Duruyo
irun' Alıntı: mahvetmek için o kadar yıldır uğraşıyoruz, ama hala güzel hala güzel.. Genişletmek için tıkla ... Evet Uzaktan Bakınca Güzel Duruyo
alperen1313 Üye Nurcan55' Alıntı: (mahvetmek için o kadar yıldır uğraşıyoruz, ama hala güzel hala güzel..) dogruuuu Genişletmek için tıkla ... buna katılamamk elde değilki !!!
Nurcan55' Alıntı: (mahvetmek için o kadar yıldır uğraşıyoruz, ama hala güzel hala güzel..) dogruuuu Genişletmek için tıkla ... buna katılamamk elde değilki !!!
Maxis_ Üye abi bak ekvatordan çıktım mı ben heemn avrupa ile asyayı birleştiren insanı sevilen yeri goku temiz olan geçmişi kahramanlık geleceği aydınlık bi ulkede yaşıyorum.hemen orda girince anlarsın ztn
abi bak ekvatordan çıktım mı ben heemn avrupa ile asyayı birleştiren insanı sevilen yeri goku temiz olan geçmişi kahramanlık geleceği aydınlık bi ulkede yaşıyorum.hemen orda girince anlarsın ztn