İşte Dünyanın En Ucuz Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
İşte Dünyanın En Ucuz Cep Telefonu
Otomotiv devi Tata'nın 2 bin 500 dolarlık 'dünyanın en ucuz arabasını' üretmesinin ardından, Hintli mühendisler şimdi de 'dünyanın en ucuz cep telefonlarını' alım gücü kısıtlı insanların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 'Halkın telefonu' adı verilen teknoloji harikalarının fiyatı sadece 20 dolar.
The Times gazetesinin haberine göre, Hintli Spice şirketler topluluğunun geliştirdiği ucuz cep telefonları, dünyadaki emsalleri arasında en düşük fiyatlı olması nedeniyle dikkat çekiyor.
Önümüzdeki yıl 10 milyonun üzerinde satış rakamı elde edeceklerini belirten Spice Başkanı Bhupendra Kumar Modi, ucuz telefonlar sayesinde dünya pazarında beşinciliğe kadar yükseleceklerini söyledi. Spice, dünyanın en ucuz telefonları önümüzdeki aydan itibaren Asya pazarlarına sokacak. Spice yetkilileri 10 dolarlık telefonlar üzerinde de çalışılmakta olduğunu, çok daha ucuz telefonların üretileceğini kaydediyor. İletişim sektörünün dünyada en hızlı geliştiği ülkelerden birisi olan 1.1 milyar nüfuslu Hindistan'da 870 milyon kişi cep telefonu kullanıyor
 


olgu_773

olgu_773

Üye
keşke türkiye de de böle olsa vergiden tel 2 ye katlıyo hehe :D
 
eren6523

eren6523

Üye
türkiye yede gelirmi acaba??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt