İşte Çarşı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte Çarşı!
İki ülke arasındaki gerginliğe rağmen Siyah-Beyazlılar'ın en etkin grubu Çarşı başta olmak üzere tüm taraftarlar sağduyulu bir şekilde maçı izledi, olay çıkmaması sevindirdi.



Türkiye ile İsrail arasında yaşanan gerginliğe rağmen Beşiktaş’ın Maccabi Tel Aviv ile oynadığı maçta tribünlerde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması sevindirdi. Sezonun ilk maçında Eskişehir önünde yaşanan mağlubiyete rağmen İnönü Stadı’na koşan Siyah-Beyazlılar maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına tam destek verdiler. İki ülke arasında yaşanan gerginliğe rağmen İnönü tribünlerinde ne bir politik pankart açıldı ne de siyasi bir slogan atıldı. UEFA’nın uygulayacağı ağır yaptırımlar nedeniyle stada bu türde pankart veya dövizler sokulmadı. Tribünlerde alışık olunanın aksine sadece birkaç pankart bulunması dikkat çekti. Taraftarlar “Türkiye” ve zaman zaman da “Kahrolsun İsrail”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tempo tuttu.
15 Maccabili izledi
Diğer yandan konuk takım taraftarına ayrılan bölümde ise sadece 15 Maccabi taraftarı takımını destekledi. Daha önce 250 kişi geleceği belirtilen İsrailliler’in iki ülke arasındaki gerginlik nedeniyle maça gelmedikleri kaydedildi. Bu arada Taksim’de toplanan ve kendilerine Filistin Dostları adını veren 250 kişilik bir grup İnönü Stadı’nın önüne gelerek İsrail bayrağı yaktı.
MAÇTAN NOTLAR

Havutçu’ya sevgi seli
İnönü Stadı’nı dolduran Beşiktaşlı taraftarlar Metris Cezaevi’nde bulunan teknik direktörleri Tayfur Havutçu ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’yı unutmadı. Siyah-Beyazlı taraftarlar maç öncesi Havutçu lehine tezahürat yaparken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ise tepki gösterdi. Beşiktaş’ın farklı kazandığı maç sonrası taraftarlar stadı, “Beşiktaş’ın çocuğu Tayfur Havutçu, Beşiktaş’ın çocuğu Serdal Adalı” sesleriyle inletti.
Demirören mest oldu
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehir deplasmanından sonra Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçta da takımını yalnız bırakmadı. Siyah-Beyazlılar’ın bulduğu erken gollerle büyük mutluluk yaşayan Demirören’e kızı ve büyük oğlu da tribünde eşlik ettiler. Siyah-Beyazlı taraftarlar Başkan Yıldırım Demirören’e de sevgi gösterisinde bulundu. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da karşılaşmayı Protokol Tribünü’nde takip etti.
Yönetim yemek verdi
Beşiktaş Yönetimi dün Maccabi Tel Aviv idarecileri ve UEFA yetkililerine yemek verdi. Yemeğe Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Hukuk İşlerinden Sorumlu Üye Ahmet Akpınar, BJK Genel Müdürü Murat Ülgen ile UEFA Delegesi Steen Dahrup, UEFA Güvenlik Sorumlusu Robin Howe ile İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv Başkanı Mitchell Goldhar, Maccabi Tel Aviv yetkilileri Jack Angelides, Avner Twito ve Ofer Ronen-Abels katıldılar.
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
coook guzeldi ya.hele o sehitler icin tezahurat yaparken carsim
tüylerim diken diken oldu
mac zaten bal gibi bir tat birakti
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt