nazlican
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunlar evet üzücü haberama sırf bunlar yüzünden ülke adını kirletmeye değmez. Çünkü bu tür olaylar sadece türkiyede olmuyor. hatta daha fazlası başka ülkelerde oluyor.
başka ülkelerde idamla cezalandryrlar bizim ülkemizde bi kaç ay yatp çıkıyrlarrr ama
vay şerefizler onları verecekler elime hepsini düm düz yaparım insanlıktan nasibini almamış hayvanlar
örneğin arabistanda bile dönüp bayana bakmak yasak mesela ne qüzel
- - - Eklendi - - -
aynen valla 14 yaşnda sağır dilsiz bi insandan ne istemişlerr yha
doğu ülkeleri özellikle müslüman ülkelerinde böyle ama avrupa ülkeleri ve avrupalılaşmaya çalışan Türkiye için aynı sey söz konusu değil.
hepsinin canı cehenneme
hepsinin canı cehenneme
vay şerefizler onları verecekler elime hepsini düm düz yaparım insanlıktan nasibini almamış hayvanlar
Haklısın.
- - - Eklendi - - -
Aynen kardeşimde fazla sinirlenme kan şekerin artacak
bu ülkede cezalar caydırıcı olmadıktan sonra böyle olayları daha çok görürüz
komik oldugunumu sanıyorsun
Böyle haberlerle sadece Türkiye'mizin ismini karalıyorsunuz ve ben şakayla olayı yumuşatmak istiyorum siz geliyorsunuz çatıyorsunuz.Böyle haberleri bence paylaşmayın adam gibi şeyler paylaşın her yerde oluyor bunlar.Ayıpyaederek cevap verebilirdin
Böyle haberlerle sadece Türkiye'mizin ismini karalıyorsunuz ve ben şakayla olayı yumuşatmak istiyorum siz geliyorsunuz çatıyorsunuz.Böyle haberleri bence paylaşmayın adam gibi şeyler paylaşın her yerde oluyor bunlar.Ayıpyaederek cevap verebilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?