İşte Bombayı Patlatıyyooooruuum(Boom):D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tzyyyy

Tzyyyy

Üye
    Konu Sahibi
İşte Bombayı Patlatıyyooooruuum(Boom):D
Şimdi Oncelikle Arkadaslar Evinde Ev Sinema sıstemı vb. gibi sistemler olmayanlar Telefonumu baglayamıyorum diye uzulmeyin.Başlıyorum:

Oncelıkle Bir Scart Girişi( ) bulun Bu girişin uzerinde 3 Adet Giriş var bunlardan sarı olanına karışmayın.Kırmızı ve Beyazı yerlerine Takın sorada Tvnin Arkasındakı Soket yerine Takın ardından televizyonunuza Bğlı Bir sistem varsa (Digiturk,Dsmart,Uydu gibi) Bunların sesini Kısın ama Tvnınkını Acın ve Gorun farkı

islam61

Üye
sınama sıstemı var olmasaıdı dener dım ama o dedıgını bulmak ta zordur

gerry

Üye
abi telefonu nereye bağlıyoruz anlamadım acuk anlatırsan birazdaha

sublieutenant

sublieutenant

Üye
boşver arkadaşım, arkadaş saçmalamış...
aslında yapılmaz değil, yapılan bir iş ama herbiri yapamaz!
zaten telefona soketi taktığınızda telefonun donanımı tanıması lazım,yani aparatta mic.te 150ohm ve phone'da 1000ohm görmesi lazımki çalışsın....:nono:

Tzyyyy

Tzyyyy

Üye
    Konu Sahibi
Ne Sallıcam Kendım denedım Baq sımdı o dedigim scart girişine Muzık kablosunun 2 girisinede takıosun sorada onu Scart tarafını Tvye Muzık tarafını da Tele takıosun neyini sallıcam ben bu konuyu bilgi amaclı acıom sen diosun sallıo :@

cubexxx

Üye
ya kısacası ses sıstemı olmayanlarda telefonu tv nın hoparlorlerıne baglayıp muzık dınlıosun... da bunun neresı bomba pardon?

sevdanolmasa38

sevdanolmasa38

Üye
bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından hiçbirşey kaybetmez

lugar

Üye
neden öle düşünüyorsun ki arkadaşim bnm var bn yapıorum

berk_20

Üye
bunu ben k700 ilk çıktığında aldımve kutuda o kablo vardı nesi bomba anlamadım o günden beri biliyorum

ikinci2el

ikinci2el

Üye
teşekürler

e1b1

e1b1

Üye
anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...