İşte bir zeka sorusu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
İşte bir zeka sorusu?
Adam ve karısı yıllar önce bir uçak kazası gecirmis ve sadece yamyamların bulunduğu bir adaya düşmüş, kurtulmuşlar.
Karınları acıktığı için adada farklı yönlere gidip yiyecek aramaya başlamışlar. Bir süre sonra adam geri dönmuş kadın ise birdaha geri donmemiş. Adam açlıktan ölmek uzereyken yamyamlar gelmiş ve adama yiyecek olarak martı eti vermişler. adam hayatta kalmayı başarmış ve adadan kurtulmuş.
Aradan 1 sene geçmiş adam karısıyla evlilik yıl dönümlerinde anılarını tazelemek için bir restoranta gitmiş ve martı eti istemiş. Gelen martı etinden bir lokma aldıktan sonra kendini pencereden atıp intihar etmiş. Neden?

ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVABI İNTERNETTEN BULUP BURAYA YAZMAYIN HERKES KENDİ DÜŞÜNCESİNİYAZSIN..

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Cevabı internetten arayacağım ama buraya yazmak için değil, cidden merak ettim. :)

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Peki..

acuxx

acuxx

Üye
ilk yediği et karısının etiydi

- - - Eklendi - - -

ilk yediği et karısının etiydi

2. Et martınındı farklı gelince 1. Etin karısı olduğunu düşündü ve öldü

badmus

badmus

Üye
İlk yediği karısının etiydi. yamyamlar karısını oldurup etini adama yedirdiler. adam kurtulduktan sonra restorantta yedigi et gercek martı etiydi. adamda tatlarının hiç benzemedigini farketti ve ilk yedigi etin karısınınki oldugunu anladı. ve intihar etti :ehe

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Peki doğru :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
İlk yediğinin karısı olduğunu direk anladım.Ama restoranla ilişkiyi kuramadan cevaplara baktım :(

AHMED...

AHMED...

Üye
:D o kadarda zor değilmiş

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Bence cevap yanlış. Yani cevap bu olabilir ama mantık hatası var. Yamyamlar karısını öldürdü diyelim, adamı niye öldürmedi? Hadi öldürmedi, üstüne bir de niye adamı besliyor? Manyak mı bu yamyamlar? :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bence cevap yanlış. Yani cevap bu olabilir ama mantık hatası var. Yamyamlar karısını öldürdü diyelim, adamı niye öldürmedi? Hadi öldürmedi, üstüne bir de niye adamı besliyor? Manyak mı bu yamyamlar? :D

Haksız değilsin. :D

otostopçu

otostopçu

Üye
bu yamyamlar bir harika dostum :zong:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence ilk yediği et martı etiydi..Sonra 2. yiyişinde martı etini yedi ama beğenmedi tadını..Tam kusacakken pencereden aşağıya karısını gördü ve ona ulaşmak için atladı fakat atlayınca öldü :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede
Progressivity

Progressivity

Üye
adamın ilk yediği martı eti orjinalmiş demek ki memleketinde dayamışlar çakma martı etini adamda vay anasını bizim memleket neden bu kadar sahtekar arkadaş diyip zaten karısının da ölmüş olduğunu ve ona kavuşma özleminin etkisiyle intihar etmişse demek ki

The East

The East

Üye
1.martı eti diye domuz eti yedirmişler adamda müslümanmış intar etmiş :)
2.Yada yamyamlar közde pişirdigi için daha iyi olmuş restorantta fırına atıp hemen çıkartmışlar yani çiğ getirmişler oda camdan tükürcekmiş ve birden karısının hayalini görmüş bana gel demiş o anda intar etmiştir

semihguney

semihguney

Üye
ayağı takılıp düşmüş

DDorlion

DDorlion

Üye

katiliyorum .d

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Bence ilk yediği et martı etiydi..Sonra 2. yiyişinde martı etini yedi ama beğenmedi tadını..Tam kusacakken pencereden aşağıya karısını gördü ve ona ulaşmak için atladı fakat atlayınca öldü :ehe

süpersin yemin ederim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...