İşte Bir Telefonu Daha Bozdum n97'im ARtık Açılmıyor Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sencelik

Üye
    Konu Sahibi
İşte Bir Telefonu Daha Bozdum n97'im ARtık Açılmıyor Yardım Lütfen
2 sene önce maxicep ailesine uğradım ve bir w700üm vardı .D ona gittim w810 yazılımı yüklettim ve telefon mort oldu daha gectigimiz ekim ayı nokia n97 aldım ve bu cihaza suanda bir yazılım attım

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...zilim-65-mb-bos-alan-ve-super-hiz-334165.html

arkadasımızın yazılımı telefonu hackliyelim derken suan telefonda hiçbir belirti yok ne ekran geliyor nede usbden calısıyor nede jarz oluyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar 1800tl verdigim bir telefonumu daha kaybetmek istemiyorum

fatih82

fatih82

Üye
ölü yazılım diriltmeyle yeniden cihazı açabilirsin benimde hem 5800 ım hemde n97 im ölmüştü ama tekrar dirilttim yardım istersen mesajat msn adresi veririm telefonlada yardımcı olurum

servetu

Üye
ölü yazılım diriltmeyle yeniden cihazı açabilirsin benimde hem 5800 ım hemde n97 im ölmüştü ama tekrar dirilttim yardım istersen mesajat msn adresi veririm telefonlada yardımcı olurum

adam yazmiş sorununu daha ne anlatsin yardimci olacaksan burada yazki herkes ögrensin.msn olmaz paylaşım arkadsim paylasim....yada sallıyorsun

djdeycan

djdeycan

Üye
arkadaşlar ilk cevaba bakarsanız sorunuzun cevabını görebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt