Solamente
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyi yapmışsın valla böyle vicdansızlara az bile..
gereksiz....hayatta uğraşmam...bişey bitmişse bitmiştir...bi de dönüp arkama bakamam...böyle şeylerle de uğraşamam...bi kişiye verilcek en büyük ceza onu umursamamaktır ve affetmektir bence...
gereksiz....hayatta uğraşmam...bişey bitmişse bitmiştir...bi de dönüp arkama bakamam...böyle şeylerle de uğraşamam...bi kişiye verilcek en büyük ceza onu umursamamaktır ve affetmektir bence...
Boşa zaman kaybı, insanın kendini küçük düşürmesine neden olan egoların tatmini ..
alıntı diye yazsana...akıllı...bende okuyunca...bir olup harşlayacak birilerini bulduk diye sevinmiştimben yapmadımbanada yapmadılar alıntı bu canım benim
alıntı diye yazsana...akıllı...bende okuyunca...bir olup harşlayacak birilerini bulduk diye sevinmiştim
keşke gerçekten haşlamalık birileri olsa...yakınsın bana ya...yardım ederdimHaklısın ablacım yaa cahillik işte olmaz bi daha
keşke gerçekten haşlamalık birileri olsa...yakınsın bana ya...yardım ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?