manyak!
Üye
siz zamane erkeklerinin düşüncesi bu zaten vakit geçir sonra sıradaki! başkaa bi isteğinizboşver dostum bulduklarına idare et güzel zaman vakit geçir sonra sıradaki gelsin 19 tane kız gelip geçmiş
siz zamane erkeklerinin düşüncesi bu zaten vakit geçir sonra sıradaki! başkaa bi isteğinizişte erkekleri anlayamamamızın önemli sebeplerinden biri geleceğin annelerini oyuncak gibi görüyolar yazık çok yazık sizin gibilere çook acıyorum ....
ναη_нσιנ∂σηк;447310' Alıntı:Annelik sıfatına yakışmayacak insanlarla yapılır bu eğlenmek denilen şey.
hiç kimse bilemez kim yakışıyo kim yakışmıyo onu zaman gösterir! ve hiçbir bayanı böyle yargılayamazsınızναη_нσιנ∂σηк;447310' Alıntı:Annelik sıfatına yakışmayacak insanlarla yapılır bu eğlenmek denilen şey.
hiç kimse bilemez kim yakışıyo kim yakışmıyo onu zaman gösterir! ve hiçbir bayanı böyle yargılayamazsınız
ναη_нσιנ∂σηк;447479' Alıntı:Peki birşey soracam.
17 yaşında bir tanıdığım var (benden küçük) çıktığı çocuk sayısı 30'un üstünde. Ve bu benim okulumdaki kızların %90'ı için geçerli neredeyse.
Ben eğlenmeyecem peki kim eğlenecek? Kızlar istiyorsa erkekler neden yapmasın onu soruyorum.?
+ Bunların başka şeyleride var duyulan ama burada yazmak doğru olmaz.
ναη_нσιנ∂σηк;447495' Alıntı:1-2 demesek daha doğru olur manyak!
omayra ablacığım ben eğlenmek amacıyla beraber oluyorsam gayet güzel zaman geçiriyorumdur sevgi olmadan birşey olmadan. Belki bu aşağılıkça birşey ama etraftaki herkes böyle olunca yeri geldiğinde bizimde böyle olmamız gerekiyor.
İyiler maalesef kazanmıyor bunu öğreniyorum.
bu dewirde (ki bunu gene aynı zihniyetler sayesınde olmstr we dwm etmektedır) zor arkadaslar bu tartısma uzar gider... erkekler hep kendı benlıklerını korurken gene bız kızlarda aynı seyi sawunacağız.yane pek değişen birsey olmayacak die düşünüorm
keşke dediğin gibi siz kızlarda kendi benliklerinizi kızlık onurunuzu koruyabilseniz ama maalesef bu gruba çok az kişi giriyor
girenlr zate kendını gösterıo yane herkesn ne olduğu bellı bu yzdn tartısmaya grk yk.her kız aynı değil her erkekte aynı kefede değil..
vay be ben neymişimsiz insan milleti sorunlusunuz kardeşim ben ekiyorum tohumlarıbirbirinize giriosunuz nıhahaha nyese konuyu daıttım baya bence hiç bi kızlarında erkekleriinde kendine çeki düzen vermesi lazım kabuk olarak yaşanmaz ama etraf kabuk dolu içleri tıntın size dolu bi arkadaşımı örnek veriyim hepinizde tanıyosunuz ve bana göre gerçektende hak ederek yaşıyo ve kendisinide çok seviyorum ve takdir ediyorum mAd_girL onu tanıdıkça nekadar iyi ve dolu bi insan olduğunu fark ettim ve çoğu kız gibi kendini ezdirmiyor ama her insan aynı değil işte günümüzde tip iyi oldumu gerisi boş diye düşünen çok insan var
vay be ben neymişimdee haberim yokmuş şaka bi yana teşekkür ederim abartmışsın azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?