Iste bir cin mali kullanicisi

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Iste bir cin mali kullanicisi
ne zamandır alcam alcam diyodum sonunda çin malı telefonumuzu bugün itibari ile almış bulunmaktayım.
öncelikle telfoan süper bişey.
şimdi şu an bunları yazarken karşımda tv açık cam gibi kanal d yi izliyorum
sese zaten laf yok hayvan gibi pc den daha çok ses veriyo 2 hopörlör
içinde 2 tane oyun var
kulaklıksız radyo , tv filan herşey çalışıyo
ekran dokunmatik
2 sim kart destekliyo
kamerası başka yerlerde okudum hep dandik diyolar ama süper bence çok güzel çekiyo daha pc ye atmadım görüntüyü ama çok güzel çekiyo
renkler çok dolgun
içinde 3 tema var
kullanımı çok kolay aynı nokia
en güzelide telefonu web kamerası olarak kullanabiliyoosunuz yani hem telefon hem web cam
aklıma gelenler bunlar bide bi yerde okumuştum yorum olarak mesajı çok yavaş yazıyo diye alakası yok normal şeklinde yazıy süper iki harf arasında ki zaman ideal
bulutut filan da var
aldığımda 2 batarya + 128 mb hafıza kartı + adaptör + kulaklık verdiler
300 ytl ye aldım ankara balıkçı oğlu pasajında şimdilik bu kadar

Bir cin mali kullanan sahizin yazdiklaridir(ben degilim)!!!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: ismail06

guvenkaya

guvenkaya

Üye
aldigin seyin ne oldugunu yazarsan iyi olurdu

Salihyet

Salihyet

Üye
Telefonla sabahlara kadar konuşup, yada mesajlaşıp, şebeke sıkıntısı çekmiyorsan, sar değerinn diğer telefonlara nazaran 4-5 katı olmadığını sanıyorsan memnunsundur tabikide..

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Ben degilim!

pavilion

pavilion

Üye
radyasyon değeri açıklanmayan hiçbi telefona (tv si değil isterse yemek yapsın) 1 ytl bile vermem. parana yazık olmuş bence kendine, sağlığına yazık etme.

safakk

safakk

Üye
ne zamandır alcam alcam diyodum sonunda çin malı telefonumuzu bugün itibari ile almış bulunmaktayım.
öncelikle telfoan süper bişey.
şimdi şu an bunları yazarken karşımda tv açık cam gibi kanal d yi izliyorum
sese zaten laf yok hayvan gibi pc den daha çok ses veriyo 2 hopörlör
içinde 2 tane oyun var
kulaklıksız radyo , tv filan herşey çalışıyo
ekran dokunmatik
2 sim kart destekliyo
kamerası başka yerlerde okudum hep dandik diyolar ama süper bence çok güzel çekiyo daha pc ye atmadım görüntüyü ama çok güzel çekiyo
renkler çok dolgun
içinde 3 tema var
kullanımı çok kolay aynı nokia
en güzelide telefonu web kamerası olarak kullanabiliyoosunuz yani hem telefon hem web cam
aklıma gelenler bunlar bide bi yerde okumuştum yorum olarak mesajı çok yavaş yazıyo diye alakası yok normal şeklinde yazıy süper iki harf arasında ki zaman ideal
bulutut filan da var
aldığımda 2 batarya + 128 mb hafıza kartı + adaptör + kulaklık verdiler
300 ytl ye aldım ankara balıkçı oğlu pasajında şimdilik bu kadar

Bir cin mali kullanan sahizin yazdiklaridir
ilerde kanser olduğunda da aynı şekilde bu telefonu desteklicek misin ayrıca herhangi bir şekilde kapandığında yada bozulduğunda neyi ispat edebilirsin ki nereye yaptırabilirsin aldığın yer iki gün sonra sorun çıkarırsa verdiğin 300 ytl boşa gidicek gerçi tüm bunları söylemek için çok geç ama yinede bundan sonrakiler için belki ;)

mservank

mservank

Üye
Dün tanıdık birinde gördüm .Gerçekten çok iyi tv kalitesi var.Ekran yine iyi;ama ne olursa olsun kopyalamakta ün yapmış bir milletin ne kadar da kaliteli olursa olsun aptall yerine koydukları milletler tarafından alınması taraftarı değilim.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi

aldigin seyin ne oldugunu yazarsan iyi olurdu

Telefonla sabahlara kadar konuşup, yada mesajlaşıp, şebeke sıkıntısı çekmiyorsan, sar değerinn diğer telefonlara nazaran 4-5 katı olmadığını sanıyorsan memnunsundur tabikide..

radyasyon değeri açıklanmayan hiçbi telefona (tv si değil isterse yemek yapsın) 1 ytl bile vermem. parana yazık olmuş bence kendine, sağlığına yazık etme.

ilerde kanser olduğunda da aynı şekilde bu telefonu desteklicek misin ayrıca herhangi bir şekilde kapandığında yada bozulduğunda neyi ispat edebilirsin ki nereye yaptırabilirsin aldığın yer iki gün sonra sorun çıkarırsa verdiğin 300 ytl boşa gidicek gerçi tüm bunları söylemek için çok geç ama yinede bundan sonrakiler için belki ;)
YA Arkadaslar bi forumdan aldim Bi Çin mali Kullanan birisinin Açiklamasi!(zaten konunun altinda yaziyor!):@:@:nono::nono::nono:

Solamente

Üye

helal olsun sana destekliyorummm :oke::bigstar:

GRafix

GRafix

Üye
:eheÇok Komik bi durum

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Neresi komik:ehe

sercan_gulova

sercan_gulova

Üye
sakın almayın arkadaşlar ben aldım,2gb hafıza kartı verdiler,ancak 2 sim kart takınca bir de müzik dinleyince kısacası 2 işlem bir arada yapılmak istenirse donuyor...wireles zımbırtısı yalan,java koymuşlar ama yarım yamalak çalışıyor,,işlemcisi çok düşük telefonu aldığımın 2.haftasında fırlattım telefonu,şimdi dokunmatik yeri ayarsız çalışıyor.ayarlardan düzelemiyor.habire tekrardan firm-wire yüklenmesi gerekiyor...

3rhan336

3rhan336

Üye
bende de vardı çin malı yastıgın altına koyunca baş ağrısı yapıyodu neyse kurtuldum en sonunda :D

sercan_gulova

sercan_gulova

Üye
aldığımın 2.haftasında dokunmatik ayarı bozuldu müzik dinlerken...işaretçi ayarı vardı ordan denedim olmadı.ben de teknik servise götürdüm program yüklenmesini istedim.yüklendi ama geri düzelmedi...eve geldim de 6 adet mesajım vardı ama dokunmatik sorunum yüzünden okuyamadım sinirlendim 3 kere duvara fırlattım telefonu,ekran ve koruyucu cam kırıldı tel haşat oldu...akıllı işi değil ya müzik dinlerken 2. işlem yapamıyorsun,donuyo..sonra da gittim nokia 1200 aldım 80 liraya...seri üretim,dandik mal,kalite kontrolü yok,parçası yok,garantisi yok(özellikle 1hafta garanti veriliyor,kullanıcı 1hafta geçene kadar sorunu anlamıyor bile),işlemci yetersiz,sar değeri yüksekliği ve ağırlık kısacası bir daha çin telefonunun yüzünü görmek istemiyorum.

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Bu Çin Malı Telefonlarının Sorunsuz 2 Ay Kullanma Klinik Testlerle Denenmiştir.
2 Aylık Kullanmak İçin Telefon Arıyosanız Buyrun Alın!...
Bu Telefonlar MaX. 2 Ay Dayanıyor Oda Max.

oweo911

oweo911

Üye
Bende Concord e91 Çin üreitmi bir telefon kullanıyorum alalı 2 sne oldu hiç bir sıkıntısı yok bi kaç sorunu var onlarda hoparölerden ses tiz çıkıyo camı mikaymış kırldı. 2 sene önce 220 tl ye aldım radyasyon konusuna gelince 2 senedir ne baş ağrısı ne başa yerim ağrıdı memnunum ama daha kaliteli olabilirdi.:megafon:

Takipçi Satın Al

Üst Alt