Işte Beşiktaş Bu

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Işte Beşiktaş Bu
Galatasaray maçında çıkan olaylardan dolayı büyük yara alan ve ardından Antalyaspor'a mağlup olan Siyah-Beyazlılar, Eskişehir galibiyetiyle kendine geldi. Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Bilic, bunu başaracaklarını vurguladı.

Ligin 5. haftasında oynanan Galatasaray derbisine kadar önüne geleni deviren Beşiktaş, bu maçta çıkan olaylardan sonra sarsılmış, ardından ligde o ana kadar galibiyeti bulunmayan Antalyaspor'a mağlup olmuştu. Her şey güzel giderken Siyah-Beyazlılar, yaşadıkları bu şoku çabuk atlatmayı başardı. Eskişehir deplasmanına giden Kartal, rakibi karşısında iyi bir performans sergileyerek sahadan 1-0'lık zaferle ayrıldı. Üst üste alınan iki yenilgi ve bunlara eklenen üç maçlık ceza ile moral bozukluğu içinde bulunan teknik direktör Slaven Bilic'in de yeniden yüzü güldü. Hırvat çalıştırıcı, Antalyaspor maçında kötü oynadıklarını ifade ederken, Eskişehir karşısında istedikleri futbolu sergilediklerini ve kritik bir üç puan aldıklarını söyledi.

'Emin adımlarla...'

Yaşadıkları puan kayıplarının hedeflerine asla engel olamayacağını belirten başarılı teknik adam, ''Hiçbir güç bizi yolumuzdan alıkoyamayacak. Sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Takımdaki herkes de bunun farkında. Zaman zaman sıkıntılı dönemler yaşasak da lig sonunda kupaya uzanacağımızı düşünüyorum. Çünkü biz iyi bir takımız. Önümüzde şimdi Rizespor karşılaşması var. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız'' diye konuştu.

Haber Kaynağı: Fanatik
 


Üst Alt