'İşte Benim Taraftarım'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'İşte Benim Taraftarım'
Bir süre önce, “Fener taraftarının coşkusu azalmış” diyen teknik direktör Daum, Sivas maçı sonrası tam aksi görüşteydi: “İşte benim beklediğim coşku buydu”

Christoph Daum, hazırlık maçları ve Honved sınavlarından sonra ilginç bir laf etmiş ve “Sanki Fenerbahçe taraftarının coşkusu azalmış” demişti. Hatta taraftarlar, 55 liralık bilet fiyatlarına tepki gösterirken, “Nasıl coşkulu olacağız” diyerek onun bu sözlerini yönetime karşı kullanmıştı. Ancak Sivasspor maçında Saracoğlu dolarken, 90 dakika boyunca yaşanan coşku ve takıma verilen destek, Daum’u çarkettirdi. Kendisi için açılan, “Evine hoşgeldin Daum” pankartı için taraftara teşekkür eden Alman hoca, stattaki atmosfer için de, “İşte benim beklediğim coşku buydu. Bu, bizi zafere taşır. Bu güzel tablo için büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum” sözlerini sarfetti.
‘Daha iyi savunma’
Futbolcularını da dünkü idman öncesi yaptığı kısa toplantıda, ortaya konan futbol ve elde edilen galibiyet için kutlayan tecrübeli teknik adam, bundan sonra daha iyi savunma yapacaklarını, hücumda da rakibi daha fazla rahatsız edeceklerini ifade etti.
Yönetim de teşekkür etti
Daum’un övgü dolu sözlerle bahsettiği taraftara, yönetimden de teşekkür geldi. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, “Büyük Fenerbahçe taraftarı, Sivasspor ile oynadığımız Turkcell Süper Lig maçında tribünlere koşarak, takımımızı son dakikaya kadar coşkuyla desteklemiş ve galibiyet sevincimize ortak olmuştur. 12. adam her yıl olduğu gibi bu yıl da takımın en önemli transferi, en değerli oyuncusu olduğunu, en güzel şekilde ortaya koymuştur. Büyük Fenerbahçe taraftarına tüm kalbimizle teşekkür ederiz” denildi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Daha çoşku görmedin, Daum Baba:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görecek İnşallah..

'Davut

'Davut

Üye
Yanlız pahalı bilet pahalı bilet dediler. statda 40 bini geçkin kişi vardı. normal maç için iyi taraftar geldi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya her zamanki kışkırtıcı haberler işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt