İşte Benim Karşı Olduğum Olay budur.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
İşte Benim Karşı Olduğum Olay budur.
Aşırıya kaçmamanız ricasıyla yorumlarınızı bekliyorum.
Aşırıya kaçma!!!!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bunların çogu bilinçli olarak yapılıyor şiddetle kınıyorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bora sana yakışmadi böyle şeyler ... Mankenler göstermelik olarak da türbanı kullanıyorlar ... Bir kişi yüzünden de türbanlı insanlara bu tür gözle bakmak çok yanlış ... Biliyorsun bazıları ise sırf türbanlı insanları aşağılamak için fantezi olarak kullanıyorlar ... Örnekler çoğaltılabilir ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Afedersiniz , Oha demek istiyorum, aman kendi meselesi bana görünmesin de böyle mi yaşıyor, yaşasın !

Pure Life

Pure Life

Üye
Bora sana yakışmadi böyle şeyler ... Mankenler göstermelik olarak da türbanı kullanıyorlar ... Bir kişi yüzünden de türbanlı insanlara bu tür gözle bakmak çok yanlış ... Biliyorsun bazıları ise sırf türbanlı insanları aşağılamak için fantezi olarak kullanıyorlar ... Örnekler çoğaltılabilir ...
Haklısın bebeğim. Genelleme yapmak hoş değil. Her alanda çatlaklar vardır

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Türbanlı insanları böyle temsil etmesi çok sinir bozucu :@

Pure Life

Pure Life

Üye
Bu temsil falan etmiyor reklam yapıyor sadece

Salihyet

Salihyet

Üye
Kafa yapısı asla değişmez, çamur atan zihniyet ise fikir dünyasında yaşar, bu da bu çamurcu zihniyetin bir ürünü..!! Lütfen maxicep çatısı altında inanışa ve bunun yükümlülüklerine hakaret eden ve saygısızlıkda bulunan materyaller paylaşmayınız ( etiklik açısından bir uyarı yapıyorum, ki müdahale etmeyeceğim bu konuya, niyetler görülsün ve iyice anlaşılsın diye ;) )

Bu yakışıksız harekette bulunulan konuya ilk, tek ve son yorumumdur.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bu Resim Sadece resimdeki bayanı temsil eder toplum olarak genelde fiilden daha çok fiili gerçekleştiren kişinin idolojisine veyahutta temsil ettiği gruba bir pay biçiyoruz hiçde adil değil her insan önce kendini temsil eder bu sebepten dolayı hiç bir grubu yada başıörtüsü takan insanları suçlayamassın

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Ben kesinlikle bir genelleme yapmış, kapalı vatandaşlarımıza hakaret etmiş değilim..Yanlış anlaşılma olmasın.Sadece kapalı olunacaksa böyle olunmasın diyorum..

Odysseus

Odysseus

Üye
Burada aşırıya kaçılmaması yazılmış fakat tehlikeli bir konu.

Bende konuya gerekli olmadıkça müdahale etmeyeceğim, fakat şunu söylemek isterim. Birkaç çürük elma yüzünden bu kimliği benimsemiş kişilere sen böylesin diyemeyiz. Her inanışın içinde farklı düşünceler olabilir. Kimisi bunu malzeme olarak kullanır, kimisi de gerçekten inandığının arkasında durmak için. Yüce kitabımız Kuran'da açık olmaya müsaade edilmiyor fakat buradaki şahıs başını kapatıp, farklı şekillere girmiş. Amaç bellidir. Bunu tarışmaya bile gerek yoktur.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şişli Bomonti'de türbanlı kerhanesi mevcuttu, kapatılmadan önce bu ve bunun gibiler facebookta cirit atıyor. Hadi hepsini boşverelim, her şeyi yapıp da ondan sonra ben kapandım namusluyum diyenlerin geçmişi siliniyor mu? Bunu gerçekten merak ettiğimden soruyorum.

Her haltı yap, et ondan sonra ben artık kapalıyım, insan dışını değiştirir ama içini değiştiremez. İçindeki küçük şeytanı diyelim küfür olmasın öldüremez...

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ben toplumdaki görgüsüzlüğü ve cahilliği örneklemek istedim...Böyle yapılmasın altı kaval üstü şişhane olmasın demek istedim.. ANcak görüyorum ki konu farklı alanlara kayıyor..En iyisi bu konuyu kaldırmak..Rica ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt