Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yavrulama kabı diye bir kap var dişi balık yavruladiginda yavrular ızgaradan aşağı geçiyor hiçbirşey olmuyor. Üç dişi balık ise bizimkiler toplam 4 taneye izin vermiyor tek çare yavrulayip çoğalmasi
balık beslemek meşakatli biraz kaybetmeden sahip çıkamıyorsun
Legendary.
Üye
Akvaryumum çok büyük değildi ama yinede bi sürü balık vardı vatozlar çöpçüler moliler vs. ısıtıcılar,motorlar,pegasus balığı çok zevkli iş geçen sene çok para harcamıştım
Akvaryumum çok büyük değildi ama yinede bi sürü balık vardı vatozlar çöpçüler moliler vs. ısıtıcılar,motorlar,pegasus balığı çok zevkli iş geçen sene çok para harcamıştım
geçen senede lepistes yavrulamisti yavruların yarısı ızgaranin üstünde idi 1 saat boyunça öyle kaldı birşey olmadı bu seferde okul vakti yavrulamasın yeter
Bu balıklardan insana nasıl hzuruveriyor bana huzur vermediler
masaya oturup saatlerce akvaryuma baktım daha beter sitrese girdim
bir sağ bir sola bir aşagıya yukarı inip duruyorlar başın dönmüştü
Bu balıklardan insana nasıl hzuruveriyor bana huzur vermediler
masaya oturup saatlerce akvaryuma baktım daha beter sitrese girdim
bir sağ bir sola bir aşagıya yukarı inip duruyorlar başın dönmüştü