Iste benim dev akvaryumum:)

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
benim vardı 60-70 tane balığım vardı 8 balıktan çoğalmışlardı sonra balıkçıya geri verdik:D

- - - Eklendi - - -

süper akvaryumun varmış

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

yavrulama kabı diye bir kap var dişi balık yavruladiginda yavrular ızgaradan aşağı geçiyor hiçbirşey olmuyor. Üç dişi balık ise bizimkiler toplam 4 taneye izin vermiyor tek çare yavrulayip çoğalmasi
tamam işte hamile olmayan balığı oraya koyma ve doğduklarında anneyi oradan çıkar yaramaz yavrular ızgaradan tekrar çıkıp annesine yem olabiliyor.

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen Halis abi bi ara Moli beslerdim baya ilerlettim acı bi tecrübe ile fark etmiştim o olayı :ehe

Legendary.

Legendary.

Üye
Akvaryumum çok büyük değildi ama yinede bi sürü balık vardı vatozlar çöpçüler moliler vs. :ehe ısıtıcılar,motorlar,pegasus balığı :D çok zevkli iş geçen sene çok para harcamıştım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Akvaryumum çok büyük değildi ama yinede bi sürü balık vardı vatozlar çöpçüler moliler vs. :ehe ısıtıcılar,motorlar,pegasus balığı :D çok zevkli iş geçen sene çok para harcamıştım :)

bende üniversiteyi kazanınca kız arkadaşıma vermiştim hala bakıyor çok sevdiğimi biliyordu birşey olursa başına gelecekleri biliyor sopa: gözü gibi bakıyor :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Bu yıl tekrar başlamayı düşündüm bu işe ama seneye büyük ihtimalle üniversiteli olucaz :bigstar: Yaklaşık 5 yıl askıya alıyorum bu işi :hih:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi

tamam işte hamile olmayan balığı oraya koyma ve doğduklarında anneyi oradan çıkar yaramaz yavrular ızgaradan tekrar çıkıp annesine yem olabiliyor.

geçen senede lepistes yavrulamisti yavruların yarısı ızgaranin üstünde idi 1 saat boyunça öyle kaldı birşey olmadı bu seferde okul vakti yavrulamasın yeter

- - - Eklendi - - -

evet çok para balık işi işallah yavrularda pek para harcamadan işi büyütürüm

- - - Eklendi - - -

bende üniversiteyi kazanınca kız arkadaşıma vermiştim hala bakıyor çok sevdiğimi biliyordu birşey olursa başına gelecekleri biliyor sopa: gözü gibi bakıyor :)

:) :) :) :d:

- - - Eklendi - - -

Bu yıl tekrar başlamayı düşündüm bu işe ama seneye büyük ihtimalle üniversiteli olucaz :bigstar: Yaklaşık 5 yıl askıya alıyorum bu işi :hih:

hayırlısı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu balıklardan insana nasıl hzuruveriyor bana huzur vermediler
masaya oturup saatlerce akvaryuma baktım daha beter sitrese girdim
bir sağ bir sola bir aşagıya yukarı inip duruyorlar başın dönmüştü

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Bu balıklardan insana nasıl hzuruveriyor bana huzur vermediler