İşte Anycool T838

Sponsorlu Bağlantılar

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
İşte Anycool T838
:islikevet arkadaşlar yaklaşık 2 aydır telefon araştırıyorum.bi arkadaşım n99i önerdi bana ama ben bu n99i telefonunu araştırırken karşıma farklı telefonlar da çıktı ama ben n99i üzerine yoğunlaştım.neyse fazla derine inmeden açıklayayım....

evimin yakınındaki telefoncularda gördüm ve telefonlara baktım tasarımları hoşuma gitmedi ama internette gördüğümle telefoncularda gördüğüm modeller farklı....yani n99i'nin 3-4 tane modeli war ve bunların yanısıra 2-3 çeşidi war...

telefoncuda araştırdım-internette araştırdım-okulda bi öğretmenimiz almıştı onda inceledim tabi bu incelediğim n99i neyse tasarımı berbattı ama özellikler felan süper kamera berbat...

evet arkadaşlar telefonun modeli anycool t838 ve özellikleride şunlar::::

1-çift simkart çalıştırıyo ve ikisi de aktif
2-çift kameralı ve kameraların ikisi de 3.2 mp
3-sesi n99i'nin yaklaşık 2 katı belkide daha fazla
4-televizyon n99i den çok çok net
5-radyo da çok net ve kulaklık takmadan çalışıyor
6-ekranı dokunmatik(kalem veya parmak)
7-tv den kayıt yapılıyor veya resim alınıyor
8-radyodan kayıt yapılıyor
9-sesi karşıya farklı şekillerde gönderiyor mesela kız-erkek-amca-teyze felan :D
10-çift hafıza kartı yeri evet yanlış okumadınız gerçekten de öyle iki tane hafıza kartı yeri var ve her ikisi de 2 gb destekliyor
11-2 adet batarya ve birisi 4-5 gün gidiyor
12-tasarımı n99i'den daha hoş ve diğer anycool modellerinden daha şık
13-ekranı 3"
14-hans free özelliği var(yani hoparlöre alınıyor konuşma yaparken)
15-3g destekli
16-çift bluetooth
17-fiyatı da 180-300 arasıymış ben bilmiyorum çünkü daha alamadım
18-bazı kanallar anteni açmadan bile çekiyor
19-n70 deki gibi ekranında masaüstü gibi simgeleri falan war
20-bilgisayara bağlandığında vebcam olarak kullanabilme özelliği ve netliği de benim normal vebcamle aynıymış
21-usb ile bilgisayara bağlandığında şarj olabilme özelliği

ve daha unuttuğum birkaç özellik ama çin malı oldugunun altını çiziyorum...aynı şekilde n99i de çin malı...

ve ben resim çekemediğim için internetten buldugum resimleri koyuyorum::::

:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

can45

can45

Üye
valla resim yok ama N serisinin bazı telefonlarında farklılar var... İlginç gerçekten:)

lyon_69

lyon_69

Üye
way be müthiş bişey ya çok teşekkürler

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
işte arkadaşlar konunun başlığını ve içeriğini değiştirdim iyi okumalar

abdullah484

abdullah484

Üye
arkadaşım bu resimdeki t838 ile özellikler aynı değil yani bu özellikler o telefonun değil o telefon çift hafıza kartı desteği yok.bu çift hafıza desteği t838 tc500 z848 da var

nozden

nozden

Üye
çin malımı bu?

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu resimdeki t838 ile özellikler aynı değil yani bu özellikler o telefonun değil o telefon çift hafıza kartı desteği yok.bu çift hafıza desteği t838 tc500 z848 da var

buraya yazdığım hemen hemen herşey internetteki araştırmalarım sonucu yazdığım şeylerdir.telefoncularda bulamadım bu modeli.internette bulduklarımı yazdım ve bulduğum resimleri koydum kendim çekmedim yani.;)

--------------- Ekleme ---------------

çin malımı bu?
%101 çin malı için rahat olsun.ama ben almayı düşünmüyorum.:ehe:box

--------------- Ekleme ---------------

ha bir de senin resimlerinde T838 diye bişi yazmıyo bunu biliyorsundur umarım.benimkilerde yazıyor.senin bulduğun telefonların t838 oldugunu nasıl ıspatlayacaksın???:nono:

abdullah484

abdullah484

Üye
arkadaşım en allta koyduğum resmi incelesdin böyle birşey dmezdin.Alacak olurada yardımcıda olurum fiatı 265 dir.

gabico

gabico

Üye
müthiş bişey hemen sipariş ettiyorum valla gerçekten

abdullah484

abdullah484

Üye

buyurun hemal hemsat güvencesiyle 1 ytl den satışdadır ürünüm.isterseniz oradan teklifi verebilirisiniz.
[email protected]

kaan0

kaan0

Üye
arkadaşlar bunlar kessinlikle düzmece bizim kapıya pazarlamacı geldi bu telefonu n93!! diye tanıttı 60 milyona bırakıyodu almadık bunlar çin malı garanti falan hikaye alan parasını çöpe atmış olur haa benim param çok derseniz buyrun alın ayrıca ön kameranın 3.2 mpx olmasına imkan vermiyorum olsa bille adamlar öyle işletim sis temi koyuyolar ki örneğin n99i de 5mpx lik kamera 1.3 ten bile kötü çekiyo ve telefonun ayarlar bölümünde değişiklik yapmak için evet - hayır gibi değil de oraya sayılar giriyomuşsun yani tamamen uzman kullanıcıya hitap ediyor

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım en allta koyduğum resmi incelesdin böyle birşey dmezdin.Alacak olurada yardımcıda olurum fiatı 265 dir.

hmm bunu incelememiştim ne kadar safım.. :D kusura bakma kardeş ama bişi daha sorcam sana bu telefonun arkasında çin malı hafıza kartı yazmıssın bi de telefonun içinde made in korea diye biş yazıyo ne manaya geliyo bu?yani telefonun sabit olarak üretildiği yer belli değilmi?ayrıca kore malı olması demek daha mı sağlam oluyor demek?bunları yanıtlarsan sevinirim şimdiden tesekkurler.

sametyelman

sametyelman

Üye
Bİraz tasarım kaba gibi biraz daha araştır aynı özelliklere sahip veya dah üstününü bulabilirsin bence.

punissher

Üye
ben yeni 2 tane yeni telefon aldım birisi nokia 8800 carbon arte çok güzel telefon 3.2 mp kamera var 3G fln var çok karizma bi telefon 2.750 tl ye aldım ikinciside apple iphone 16 gb 3G dokunmatik süper telefon yha manyak çok seviyom telefonlarımı onu da 1.560 tl ye aldım çok memnunum telefonlarımdan bence çakmayla fln uğraşmayın 2 gün sonra elinizde kalır ben size söyliyim bi keresinde bnm kuzenim bi telefon almış trident diye 5 ay sonra bozuldu sürekli kendiliğinden kapanmaya başladı oda gitti nokia 6300 aldı şimdi çok memnun :)

sametyelman

sametyelman

Üye
Anlattığınız cep telefonları gerçekten güzel ama herkez sizin gibi 4.000 ytl telefonlara yatırırmı tartışılır:oke:

gaslans06

gaslans06

Üye
olum buna 265 değil 1tl bile vermem 2 günde telefon çöker evellallah :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt