İşte Alex'in Süper Lig 11'i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
İşte Alex'in Süper Lig 11'i


TURKCELL SÜPER LİG'İN EN İYİ 11'İ
Alex de Souza, bu sezon Turkcell Süper Lig'in en iyi 11'ini seçmesi istendiğinde, şöyle bir kadro oluşturdu:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Hakan Balta, Keita, Emre Belözoğlu, Cristian, Özer Hurmacı, Arda Turan, Makakula (Semih).

Sarı-lacivertli futbolcu, bu 11'i, sorulduğunda hiç düşünmeden, aklına gelen isimlerle oluşturduğunu vurgularken, görüşlerini de şöyle açıkladı:
''Bu kadroda yer alabilecek daha fazla oyuncu var. Ben ilk aklıma gelenleri sıraladım. Volkan, Türkiye'nin tartışmasız en iyi kalecisi. Sağda Gökhan Gönül, 4-5 sene içinde ikinci ligden gelip önce Fenerbahçe'nin ilk 11'ine, sonra da milli takıma yükseldi. Daha çok çalışırsa daha iyi yerlere gelebilir.
Diego Lugano ve Fabio Bilica stoperdeki isimler. Lugano ne kadar azimli ve hırslı olduğunu gösterdi. Bilica geçen sene en iyi stoperdi. Sonra zaten Fenerbahçe'ye transfer oldu. İyi bir ikili oluşturuyorlar. O da hırsı ve isteğiyle bunu hak ediyor. Hakan Balta sol bekte başarılı. Ön libero Cristian ve Emre, bana göre Türkiye'nin en iyileri. Cristian defansif, Emre ofansif yükü sırtlıyor.

Sağ açıkta Keita, ilk geldiği andan itibaren iyi işler yaptı. Solda Özer bu mevkide iyi oynuyor, inanılmaz kaliteli kumaşı var. İyi çalışırsa, gelecekte sadece Türkiye'de değil, dünyada adından çok söz ettirir, Türk futbol tarihine damga vurur.

Arda şu anda Türkiye'nin en iyi Türk futbolcusu. Kaliteli ve verimli bir oyuncu. Kendine bakarsa, yolundan sapmazsa çok başarılı olur. Forvet olarak burada Makakula'yı söyledim, ama Türkiye'den bir karma yaparken benim için Semih'i söylememek olmaz. Semih de çok kaliteli bir oyuncu. Makakula hem rakip kaleye, hem de kendi kalesine attığı gollerle listede yer almayı hak ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
332
Doğuş Pertez
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
352
jojo_va
Baydırman
Cevap
6
Görüntüleme
393
Baydırman


Üst Alt