Işte 41 Mp Lik Nokia Pureview 808 İle Çekilen Fotoğraflar !

Yok böyle bir cihaz içim geçti resmen...

İnanmayanlara Nokia Türkiye resmi sistesi:

düşünsenize bu telefon sizin hala 8 mpye alışmamış insanlar var kac mp dcek 41 dceksn tepkisini düşünemiyorum

Peki nokia bunu yaptıda en az 2000 tl fiyat bicer bunu alacaklar tabi zengin olmalı baya

Türe

Üye
düşünsenize bu telefon sizin hala 8 mpye alışmamış insanlar var kac mp dcek 41 dceksn tepkisini düşünemiyorum

aslında çakma 41 mp ama olsun sonuçta birleştirdikten sonra oluşan görüntü 41 mp kalitede oluyor.

haliscik o aynı tepkiyi n8 in kamerasındanda veriyorum ben millete. ama beyler şunuda unutmamak lazım megapixel herşey değil.

5 megapixel nokia e 5 kamerası ile 3.2 megapixellik 5800ın kamerasını karşılaştırmıştık 3.2 lik kamera 5 liğe abartısız 2 kat fark atmıştı.

tam olarak bilmiyorum ama megapixelin herşey olmadığını biliyorum. ama ram o telefona az geldi bana tabi kaliteli bir cihaz nokia bu cihazla bence iphone satışlarını azaltmak istiyor doğruda yapıor destekliyoruz

_K@YIP_

Üye
Şoka Girdim.Arkadaşım Migrosa

^BaRoN^

Üye
Tarayıcıya HTML5 desteğide gelmiş...

husoft07

Üye
Abartılı bir fiyatı yok özelliklerine göre. Temsili resimler küçültülmüş v eişlenmiş olduğu için gerçekteki gibi olmayacaktır. Ama piyasaya balyoz gibi ineceği kesin.

450 euro 1065 TL. Google amca Ama vergisiyle ne kadar olur bilemem

nokia yı çekemeyen arkadaşlara artık o 41 megapixel ayrı ayrı armağan olsun adamları yapıyo valla helal olsun ayfon samsung hatice hikaye nokia hepsini okşar !

tipide güzel bence n8e göre falan ama kamera cıkıntısı braz kötü duruyor gbi gerçi 41 mp ancak o kdr kucultulurdü

Nokia diyorum.başka demiyorum.

bunu birine göstersen 41 mp diye ya olum bu çin malı ya da 4.1 o noktayı silmişssin sen der

the.reds

Üye
ya 41mp lık kamera ble mi cekiyo bnce fotnlr sahte ama tel gerçek