SucX Üye Abicim adamlar otomobil yerine bisiklet kullanıyor Bizimkiler gibi aile başına 2 arabaları yok
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye SucX' Alıntı: Abicim adamlar otomobil yerine bisiklet kullanıyor Bizimkiler gibi aile başına 2 arabaları yok Genişletmek için tıkla ... +1 parası olan araba alıyo
SucX' Alıntı: Abicim adamlar otomobil yerine bisiklet kullanıyor Bizimkiler gibi aile başına 2 arabaları yok Genişletmek için tıkla ... +1 parası olan araba alıyo
Marchegiani Üye Konu Sahibi SucX' Alıntı: Abicim adamlar otomobil yerine bisiklet kullanıyor Bizimkiler gibi aile başına 2 arabaları yok Genişletmek için tıkla ... Bak bunu ben de kabul ediyorum.
SucX' Alıntı: Abicim adamlar otomobil yerine bisiklet kullanıyor Bizimkiler gibi aile başına 2 arabaları yok Genişletmek için tıkla ... Bak bunu ben de kabul ediyorum.
Praetor Emekli Yönetici SucX' Alıntı: Nüfus bahane değil, öyle olsaydı çin şuan yaşanmaz bir ülke olurdu Genişletmek için tıkla ... Zaten yaşanmaz bir ülke Sen Çin'de yaşıyorsun galiba berke298' Alıntı: bence metrobüsleri kaldırsınlar onun yerine bisiklet koysunlar herkes bisikletle gider gelir millette trafikten kafayı yemezler Genişletmek için tıkla ... Tabii canım ben hergün 80 km pedal çeviririm ne olacak
SucX' Alıntı: Nüfus bahane değil, öyle olsaydı çin şuan yaşanmaz bir ülke olurdu Genişletmek için tıkla ... Zaten yaşanmaz bir ülke Sen Çin'de yaşıyorsun galiba berke298' Alıntı: bence metrobüsleri kaldırsınlar onun yerine bisiklet koysunlar herkes bisikletle gider gelir millette trafikten kafayı yemezler Genişletmek için tıkla ... Tabii canım ben hergün 80 km pedal çeviririm ne olacak
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Marchegiani' Alıntı: Bir de memlekete fakir diyorlar. Herkesin altında araba. Genişletmek için tıkla ... aynen. kriz miş heh!
Marchegiani' Alıntı: Bir de memlekete fakir diyorlar. Herkesin altında araba. Genişletmek için tıkla ... aynen. kriz miş heh!
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Marchegiani' Alıntı: Kriz var, kriz var.. Genişletmek için tıkla ... o krız yoksullara var abi yoksa ADNAN BEY gibilerine dokunmaz
Marchegiani' Alıntı: Kriz var, kriz var.. Genişletmek için tıkla ... o krız yoksullara var abi yoksa ADNAN BEY gibilerine dokunmaz
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye -Jeff Hardy-' Alıntı: Uçan arabalar... Genişletmek için tıkla ... bence ucan arabalar yapılsa bıle zor bu kezde herkez havada olcak
-Jeff Hardy-' Alıntı: Uçan arabalar... Genişletmek için tıkla ... bence ucan arabalar yapılsa bıle zor bu kezde herkez havada olcak