İstanbullulara özel satılık telefon numarası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tatitimur

Üye
    Konu Sahibi
İstanbullulara özel satılık telefon numarası
0.506 501 34 34 numaralı Avea hattımı 2.500,00 TL’ye satıyorum, ilgilenenler ve ciddi olan alıcılar beni irtibat numaram olan 0.242 344 50 44 hattımdan arayabilirler. Diğer hat satışlarını incelerseniz bu fiyatın gayet cazip olduğunu görebilirsiniz. Şu an için VİP hatların satışı ortalama 5 bin ile 60 bin dolar arasında değişmekte. Hat devri için Antalya’ya gelmeniz şart ve devir işlemi için Avea 40 TL ücret talep ediyor bu bedeli de hattı satın almak isteyen şahıs ödemesi şart. Ortalama olarak 15 – 20 dakikada hattın devir işlemi yapılmaktadır. Hattı aldıktan sonra isterseniz hattı faturalıya veya cep öğrenci tarifesini farklı bir tarifeye değiştirebilirsiniz. Antalya’ya gelme durumunuz yok ise tüm masraflarımı karşılamanız şartı ile yaşadığınız yere gelebilirim. Tabiî ki bu sizin için Extra bir masraf olacaktır. Benimle anlaşacağınız ücret hattım içindir. Tüm arkadaşlarımın bunu paylaşmasını rica ederim.

ysgul

ysgul

Üye
hayırlı satışlar:ehe

OğuzcanAbi

Üye
Yani eski parayla 2 buçuk milyar mı waoooew

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Araba alırım o parayla

Indiana Jones

Üye
o hattı kim ne yapacak?o parayla arkadaşın dediği gibi araba alınır be

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
çok uçuk bir rakam.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Bana tel no. satmak bile o kadar saçma gelirken bu rakam ve VIP no olayı ne oluyo birde buna anlam veremedim..

ByHaCkO

ByHaCkO

Üye
arkdasş sen bu hattı ımaknı yok satamazsın o pparayamıllet dugun yapar yafF :D

mehmettende

Üye
satanda kaçmıs zaten bu yorumlardan sonra bende çok merak ediyom alan varmıdırki varsa bende satıyım hiç gerek yok çalısmaya :)

--------------- Ekleme ---------------

0.506 501 34 34 numaralı Avea hattımı 2.500,00 TL’ye satıyorum, ilgilenenler ve ciddi olan alıcılar beni irtibat numaram olan 0.242 344 50 44 hattımdan arayabilirler. Diğer hat satışlarını incelerseniz bu fiyatın gayet cazip olduğunu görebilirsiniz. Şu an için VİP hatların satışı ortalama 5 bin ile 60 bin dolar arasında değişmekte. Hat devri için Antalya’ya gelmeniz şart ve devir işlemi için Avea 40 TL ücret talep ediyor bu bedeli de hattı satın almak isteyen şahıs ödemesi şart. Ortalama olarak 15 – 20 dakikada hattın devir işlemi yapılmaktadır. Hattı aldıktan sonra isterseniz hattı faturalıya veya cep öğrenci tarifesini farklı bir tarifeye değiştirebilirsiniz. Antalya’ya gelme durumunuz yok ise tüm masraflarımı karşılamanız şartı ile yaşadığınız yere gelebilirim. Tabiî ki bu sizin için Extra bir masraf olacaktır. Benimle anlaşacağınız ücret hattım içindir. Tüm arkadaşlarımın bunu paylaşmasını rica ederim.

ŞAKA GİBİ YAA.... :):naughty::off:

kral_73

kral_73

Üye
benm anlamadım bu hattı takın ca beleş mi konuşuyon bu kadar pahalı:D :D

esiyok_06

Üye
bu ne aymazlıktır arkadaş. dayanamadım illa yazmalıyım.
sen gel hem alttarafı bi numara olan hattı 2.500 tl ye sat. hemde satın alacak kişiye 40 tl yi de sen ödeyeceksin de. yok efendim antalyaya gelemeyosan ben gelirim ama masraflar sana ait. bide 2500 tl sadece hattın ücreti demiş sanki böle bi tarife varmış da 2500ün altına inemez gibi. ne paragöz insanlar var. aymaz aymaz bide buralara yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt