Açıkcası Bir Kez Gitmiştim Karışığıma Gelmişti Yani Bilmiyorum Orayı Fazla Yaa :ss
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Açıkcası Bir Kez Gitmiştim Karışığıma Gelmişti Yani Bilmiyorum Orayı Fazla Yaa s
Praetor Emekli Yönetici Zaten Salih eşlik eder sana, buluşursunuz Cevizlibağ'da. Çok basit buraya gelmek.
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Aaa Bak Sen Karşıda Oturuyodun Dımı Sanada Baya Uzak Olur Bizim Bu Tarafta Olsa O Zaman Olmaz Ortada Paslaşmak Daha İyi Olur Desene Hadi Hayırlısı O Zaman Ne Diyim
Aaa Bak Sen Karşıda Oturuyodun Dımı Sanada Baya Uzak Olur Bizim Bu Tarafta Olsa O Zaman Olmaz Ortada Paslaşmak Daha İyi Olur Desene Hadi Hayırlısı O Zaman Ne Diyim
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Tamam İşte Salih Nere Ulaşımı Daha Yakın Ve İyiyse Orası Olsun Ben Anlamam
Marchegiani Üye Praetor' Alıntı: Kadıkööy GOLD!!! Genişletmek için tıkla ... Ata ağabey ben de Kadıköy diyorum boşuna adaşım değilsin (İkinci adım Ata) --------------- Ekleme --------------- Salih' Alıntı: kadıköy cix Nostalji yapalım, kadıköy GoldStone cafe ? Genişletmek için tıkla ... Okey --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1528880' Alıntı: Bende Eylüle Kalırım O Zaman Genişletmek için tıkla ... Melek seni Kadıköy'e bekliyoruz.
Praetor' Alıntı: Kadıkööy GOLD!!! Genişletmek için tıkla ... Ata ağabey ben de Kadıköy diyorum boşuna adaşım değilsin (İkinci adım Ata) --------------- Ekleme --------------- Salih' Alıntı: kadıköy cix Nostalji yapalım, kadıköy GoldStone cafe ? Genişletmek için tıkla ... Okey --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1528880' Alıntı: Bende Eylüle Kalırım O Zaman Genişletmek için tıkla ... Melek seni Kadıköy'e bekliyoruz.
Marchegiani Üye ™ мγdяєaм;1529498' Alıntı: Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Biliyorsun biliyorsun
™ мγdяєaм;1529498' Alıntı: Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Biliyorsun biliyorsun
Marchegiani Üye ™ мγdяєaм;1529746' Alıntı: Tamam Toplu Konuşmaya Alalım Herkezi Ama Msn Yok Arkadaşların ... Genişletmek için tıkla ... Benim var sende..
™ мγdяєaм;1529746' Alıntı: Tamam Toplu Konuşmaya Alalım Herkezi Ama Msn Yok Arkadaşların ... Genişletmek için tıkla ... Benim var sende..
Ozan Admin İstanbul da olsam katılmayı isterdim Eylül veya Ekim de gelicem artık o zaman ayarlarsanız telafi ederiz
İstanbul da olsam katılmayı isterdim Eylül veya Ekim de gelicem artık o zaman ayarlarsanız telafi ederiz