İstanbullular Bir Bakın.

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi ada?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
buyuk ada ve heybeli ada en gzlleri ama bnm tercihim buyuk ada bisikletle son surat gezebilicegin cok tenha sesiz sakin mekanlar var ;-)

peki tercihim büyük ihtimal o olacak nasıl gidebilirim peki:)

Necmati

Necmati

Üye
bakıyorum şuan

codblackops2

codblackops2

Üye
Büyükadaya bizzat gittim faytonu ormanı sahili muhteşem.bisiklet kiralayıp adayı turlamıştım :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ben pendikte otuyorum pendik iskelesinden binip direk gitmiştim.bayada sık vapur vardı..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
pendik bana çok ters ben avrupalıyım zaten :D eminönünden gidebilirmiyim en yakın orası bana ?

man20

man20

Üye
Kıbrıs diyorum ya, temiz sahiller ve muhteşem kumar salonları. Çok para kazandım oralarda :D
kumar salonlarından çok mu para kazanıyorsun? hmmm o zaman bi gün beraber gidelim sana orda destek olurum. parayıda yarı yarıya paylaşırız :) (dur hemen hemen heyecanlanma sadece şaka yapıodum :))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kumar salonlarından çok mu para kazanıyorsun? hmmm o zaman bi gün beraber gidelim sana orda destek olurum. parayıda yarı yarıya paylaşırız :) (dur hemen hemen heyecanlanma sadece şaka yapıodum :))

man20 - alev :hmmm

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Bence de büyük adaya git. :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hangi adaya gidersen git senden, giden herkesten bir ricam olacak.Lütfen faytonlara binmeyin.En son gittiğimde resmen insanlığımdan utandım.1 dakika kazanmak için bir canlıya öyle eziyet edilir mi nasıl kırbaçlıyorlar :off: Bütün hayvanların dili dışarda resmen ağlayan hayvanlar gördüm.Böyle hayvanlara eziyet edebilen ve bundan zevk alan insanlara 1 kuruş vermemek lazım.1 kişiden ne olur dememek lazım bugün sen binmezsin yarın ben en sonunda adamlar bırakırlar işi.En azından 30-40 hayvanı bir nebze kurtarmış oluruz.İyisimi sen bisiklet kirarala rahatına bak.Hangi ada dersen sana büyük adayı ve heybeli adayı tavsiye ederim ama büyük ada özellikle hafta sonları dehşet kalabalık oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve Amaru Shady
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
keşke herkes senin gibi düşünse dostum zaten kararımı verdim büyük adaya hafta içi gidecem.. Dediğinde çok haklısın bir ara yasaklanacak diyorlardı haberlere çıktı faytoncular isyan ediyordu nasıl para kazanacağız diye.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
keşke herkes senin gibi düşünse dostum zaten kararımı verdim büyük adaya hafta içi gidecem.. Dediğinde çok haklısın bir ara yasaklanacak diyorlardı haberlere çıktı faytoncular isyan ediyordu nasıl para kazanacağız diye.

Keşke yasaklansa.Zamanında olduğu gibi adam akıllı yapsan etkinliğini ne hayvan çekecek ne sen ama gidip sadece zevk için birbirinizle yarışırsanız, hayvanları kırbaçlar bisiklet kullananlara rahat vermezseniz para kazanmayın daha iyi.Her şeyin bir adabı var sonuçta.

codblackops2

codblackops2

Üye
dostum bize cevap yazcağına gitte ido'nun seferlerine bak :ehe orda kalkış varış heryer yazar..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
dostum bize cevap yazcağına gitte ido'nun seferlerine bak :ehe orda kalkış varış heryer yazar..

idonun sitesinden nefret ediyorum ayrıca ido gitmiyo diye biliyorum sende burda cevap yazacağına link atsana ?:D nyse gerek kalmadı gittim zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt