Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kumar salonlarından çok mu para kazanıyorsun? hmmm o zaman bi gün beraber gidelim sana orda destek olurum. parayıda yarı yarıya paylaşırız (dur hemen hemen heyecanlanma sadece şaka yapıodum )
kumar salonlarından çok mu para kazanıyorsun? hmmm o zaman bi gün beraber gidelim sana orda destek olurum. parayıda yarı yarıya paylaşırız (dur hemen hemen heyecanlanma sadece şaka yapıodum )
Hangi adaya gidersen git senden, giden herkesten bir ricam olacak.Lütfen faytonlara binmeyin.En son gittiğimde resmen insanlığımdan utandım.1 dakika kazanmak için bir canlıya öyle eziyet edilir mi nasıl kırbaçlıyorlar Bütün hayvanların dili dışarda resmen ağlayan hayvanlar gördüm.Böyle hayvanlara eziyet edebilen ve bundan zevk alan insanlara 1 kuruş vermemek lazım.1 kişiden ne olur dememek lazım bugün sen binmezsin yarın ben en sonunda adamlar bırakırlar işi.En azından 30-40 hayvanı bir nebze kurtarmış oluruz.İyisimi sen bisiklet kirarala rahatına bak.Hangi ada dersen sana büyük adayı ve heybeli adayı tavsiye ederim ama büyük ada özellikle hafta sonları dehşet kalabalık oluyor.
Mad EagLe
Üye
Konu Sahibi
keşke herkes senin gibi düşünse dostum zaten kararımı verdim büyük adaya hafta içi gidecem.. Dediğinde çok haklısın bir ara yasaklanacak diyorlardı haberlere çıktı faytoncular isyan ediyordu nasıl para kazanacağız diye.
keşke herkes senin gibi düşünse dostum zaten kararımı verdim büyük adaya hafta içi gidecem.. Dediğinde çok haklısın bir ara yasaklanacak diyorlardı haberlere çıktı faytoncular isyan ediyordu nasıl para kazanacağız diye.
Keşke yasaklansa.Zamanında olduğu gibi adam akıllı yapsan etkinliğini ne hayvan çekecek ne sen ama gidip sadece zevk için birbirinizle yarışırsanız, hayvanları kırbaçlar bisiklet kullananlara rahat vermezseniz para kazanmayın daha iyi.Her şeyin bir adabı var sonuçta.
codblackops2
Üye
dostum bize cevap yazcağına gitte ido'nun seferlerine bak orda kalkış varış heryer yazar..