Istanbul'dan LENOVO IBM IDEAPAD S10 Çok Temiz İphone 2G ile Takas Olunur.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray333

galatasaray333

Üye
    Konu Sahibi
Istanbul'dan LENOVO IBM IDEAPAD S10 Çok Temiz İphone 2G ile Takas Olunur.
LENOVO IBM IDEAPAD S10

Arkadaşlar ürünü aldıktan sonra hiçbir pişmanlık duymiyacağınızdan eminim.Haziran ayının 2009'unda Vatan Bilgisayardan almıştım.Kutusu, Faturası ve Garantisi duruyor ve GARANTİ DEVAM ETMEKTEDİR. Ilk önce şunu belirteyim ki cihazda hiçbir şekilde çizik yoktur, hiçbir şekilde yere düşmemiştir, arızası yoktur tertemizdir. Cihaz 0 gibidir. Ayrıca yanında 90 günlük lisanslı Norton Antivius 2009 ile birlikte verilir. Bugün piyasada 0 ını bakmaya kalkarsanız 550-600 TL'den aşşağısını bulamazsınız. Minibook olmasına rağmen çok güzel ve kullanışlıdır. Pazarlık söz konusu değildir cihaz 0 gibidir zaten 7 aylık bir süre zarfında kullanılmıştır. Kendime iphone2G almak için satıyorum yoksa cihazla ilgili hiçbir sorunum yok.

Biraz özelliklerinden bashetmek istiyorum ;
OneKey Recovery : Bilgisayarın kendine özgü bir recorver tuşu vardır. Istediğiniz zaman 5 dakika içinde fabrika ayarlarına dönme fırsatınız olur.
Çekici dış yüzeyi : Arkadaşlar bilgisayarın rengi beyaz olup macbook hissi uyandırır. O hevesle almıştım açıkcası
Windows XP Service Pack 3 : Bilgisayarın işletim sistemi hiç kuşkusuz performansında ödün vermiyen XP'dir. XP'nin Service Pack 3 versionudur.
Ekran hakkında : Ekran küçük diye canınız sıkılmasın yada alışamam diye korkmayın çünki bir süre sonra alışıyorsunuz.

Teknik Özellikler
Renk : Beyaz
İşlemci : (hız, L2 önbellek, FSB) Intel® Atom™ İşlemci N270 1.60 GHz, INtel 945GSE
RAM : 1GB'a kadar 533MHz DDRII (1 açık yuva)
Hdd : 160 GB
Ekran : 10" WSVGA (1024-600)
Ekran Kartı : Intel® Integrated Graphics Media Accelarator 950
CD/DVD : YOK
Ethernet : 10/100
İşletim Sistemi : Windows XP Home
Mouse : touchpad mouse
Kamera : 1.3 megapiksel
Ses : 2 stereo hoparlör
Wireless : 802.11b/g Kablosuz Bağlantı
Ağırlık : 1.1 - 1.25 Kg
Ebatlar : 250.2mm x 183mm x 22-27.5mm

Alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun gerçekten güzel cihaz, çok işimi gördü. İstanbul'dan elden vermeyi düşünüyorum

Cihazdan resimler ;

FİYAT : 475 TL veya İphone 2G ile takas olunur.

Telefon Numaram : 05347998998

Nokia 5800 ilede takas olabilir!

galatasaray333

galatasaray333

Üye
    Konu Sahibi
up...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt