İstanbulda Yağma Rezilliği!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İstanbulda Yağma Rezilliği!!!!!
İstanbulda Yağma Rezilliği

İstanbul’da Halkalı çevresinde çok sayıda fabrika ve imalathane var. Bir çoğu su baskını yaşayan fabrikaların yakınına bazı vatandaşlar geldi.

Otomobil, kamyon ve kamyonetlerle bölgeye gelen bazı vatandaşlar, su basan bu fabrikalardan dışarıya çıkan mal ve eşyaları alıp götürdükleri görüldü.. Yağma için bekleyen insanlara güvenlik güçleri engel olmaya çalışıyor.

Durumu gören çevre halk da yağmacılara müdahale etmeye çalışıyor. Diğer yandan bazı semtlerde su altında kalan işyerlerinde de yağmalar yaşandı. Bazı kişilerin özellikle züccaciye ve beyaz eşya dükkanlarıyla, bu tür eşyaların bulunduğu depolara girerek, çeşitli ürünleri çaldıkları görüldü.

VALİ GÜLER: YAĞMA YOK

Öte yandan İstanbul Valisi Muammer Güler, yağmalama olaylarını yalanladı. Güler, ''Oradan çıkan malın da kimse tarafından alınması söz konusu değil. O konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyorlar'' dedi.Ama işin boyutu öyle değildi....

AV TÜFEKLERİ YAĞMALANDI

Güneşli'de bir kargo aracı yağmalandı.. Aracın içinde çok sayıda av tüfekleri vardı..Polis yağmacılara engel olarak ellerindeki tüfekleri aldı.

İşte Bir Kaç Fotoğraf.....

Bunlar zavallı,imansız,Allah korkusu olmayan insanlar....Yazıklar olsun gerçekten....
Bazıları taksi tutup bagajları doldurmuş....
Allah korusun daha büyük felaketlerde kim bilir neler olur.....

• Beğen
Tepkiler: Marchegiani ve TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hiç sorma yaa ... babamın arkadaşının evini su basmış cıkmışlar kapıyı açık bırakıp yardım istemeye hırsızlar kamyonla gelip evi boşaltmışlar .... günah diye de düşünmüyorlar hiç ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu mıllet kafayı yemıs,emınım orda karnı tok sırtı pek olanlar da vardır

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ALİ GÜLER: YAĞMA YOK

Öte yandan İstanbul Valisi Muammer Güler, yağmalama olaylarını yalanladı. Güler, ''Oradan çıkan malın da kimse tarafından alınması söz konusu değil. O konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyorlar'' dedi.Ama işin boyutu öyle değildi....
Bu haysiyetsiz insan kadar kimseyi görmedim uatanmadan bide yok diyor yalancı Ş.... (ben nokta nokta koydum anlayan anlar)

Bu durum bizim insanımız gelir düzeyini nekadar düşük oldugunu ve insanların açlıgını gösterir arkadaşlar.
Bir ülkede yagma çok rahat yapıllıyorsa utanmadan, o nehirde 7 ceset oldugu bile bile yapılıyorsa bu insanların cahilliklerini , açlıgını , parasızlıgını ve gelir düzeyinin nekdar düşük nekadar zavallı oldugunu gösterir.
Bu her yönden zengin ülkeyi bu hale getirenler utansın.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Biride kameralara çıkmış bakalım bu fabrikanın sahibi ne yaptıda başına böyle bir bela geldi dedi...Burdakileri almak hakkımız dedi...Hey Allah'ım....

hiç sorma yaa ... babamın arkadaşının evini su basmış cıkmışlar kapıyı açık bırakıp yardım istemeye hırsızlar kamyonla gelip evi boşaltmışlar .... günah diye de düşünmüyorlar hiç ...
Kamyonlamı vay bea bu kadar olur yaw.....:(

SucX

SucX

Üye
Evet abicim ne taksisi adam kamyon getirmiş doldurup gidiyor
İnsanlık ne durumda.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İstanbul a ömrü hayatımda bir defa giddim daha tövbe ettim gitmem.Güzel tarihi bir şehirmiş banane insanı insan olmadıktan sonra.Allah yardım etsin hepinize.Adananın en berbat yerlerini bile İStanbula değişmem

aLone

aLone

Üye
yuh ya adam orda canını malını kaybetmiş bunları yapan insan değil ya :@

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Yaızk ya gitti gözümün önünde 52' lik LED ler. :pro:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hava yapar :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne yorum yapılabilir ki bu hırsızlık karşısında...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...