istanbulda wirelıss sifresiz yerler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
istanbulda wirelıss sifresiz yerler
arkadaşlar bugün pes 2012 demosunu indirmem lazım 1.2 gb olduğu için cepnetle indrmek 30 saatdan fazla sürer onun için wirelıss bi yerden indiricem istanbulda bildğnz wirelıss sifresiz yer varmı örnek verem ümraniye carrefour gibi

Uruloki

Uruloki

Üye
ya da kısa süre içinde memleketine filan ve ya şehir dışına çıkacaksan otobüslerde var olmadı sana git vib turizm e git otur yani otobüslere yakın ol artık harem mi otogar esenler mi orasını bilemem aç wireless ı orda sakaryavib.araçplakası ona bağlan şifre sakaryavib istediğini indir

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
hızı kac mbıt

Uruloki

Uruloki

Üye
sanırsam 7.2 sabit çünkü bayağı hızlıydı bizim otobüsteki 3G internet zaten ama onlar 30dk da bir onun için perona bak yaklaşan arabaya bağlan 45dk filan duruyor yerinde

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
ya 54 mbit li bulmam lazım 1.2 gb uzun sürer 7 mbitte

Uruloki

Uruloki

Üye
54mbit hiç bir yerde bulamazsın o modemin desteklediği hız arkadaşım senin modem istanbuldaysan en fazla 6mbit vurur 8 bile vermiyorlar

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
benim telde kullanblcğm mi 6 mbit

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır onu demek istemedim telefonuna tabi bağla ama şimdi diyelim N8 var sende N8 10.4mbit destekli ama galaxy s 7.2mbit destekli ama interneti aldığın wi-fi ın verdiği hız ise 7.2mbir yani N8 in bu konuda yardımı olmaz ikiside 7.2mbitde indirir yani modemin yani wireless o kadar hız sunuyor sana valla benim bildiğin bu var olmadı büyük kafelere git dicem ama onlarda şifreli ama bilen varsa sor varsa söylesinler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sakarya Metro Turizm'de şifre yok. :D VİB'de Hasan'ın dediği gibi sakaryavib. :D Zaten orada birsürü var. :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
Sakarya Metro Turizm'de şifre yok. :D VİB'de Hasan'ın dediği gibi sakaryavib. :D Zaten orada birsürü var. :ehe

fuki metro ile gitme 10 numara yağ yakıyorlar bir kaç arabası yandı onların ve evet bissürü var otogar a geç dolaş işte

anılbaran

anılbaran

Üye
bendemi konu acsam balıkesirde wifi sifresiZ yerler diye :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

fuki metro ile gitme 10 numara yağ yakıyorlar bir kaç arabası yandı onların ve evet bissürü var otogar a geç dolaş işte

VİB'le gidiyorum ben. 1 defa mecburen Metro'yla gitmiştim. :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gir bi kafeye al bi kahve yarım saat takıl mekan açıklıksa bide garson gelmez yanına ne alırsınız diye tek kahveyle yırtarsın :ehe
Sifreyi sor verirler zaten.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya kafe tehlike oluyor çünkü illa para verecen ama en iyisi gidicen vib e oturcan içeri dılarda otobüsler işte sorucan diyelim 12:30 adapazarı ne zaman gelir diye ohhh o saate kadar bekle en az 3 saat orda durucan işte orda ara sıra kesebilirsin o tehlikesi var ama olsun

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ben Batman'ın 5 noktasına veriyorum.. duyrulur.. Cimriliğin alemi yok..
(Karşıyaka, Kültür, Hürriyet, PetrolKent, Çamlıca)
Batman'lı varsa içileri rahat olsun.. 3 nokta benim, 2 nokta anlaşmalı net kafe..
memleketimi wifisiz bırakmammmm.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt