Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Orası varya hele ki bir durak gerisindeki üst geçit bildiğin kuzey kutbuTüyap Beylikdüzü önü şu an
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hemde ne geçmiş olsun Avcılar kilitli Büyükçekmeceden çıkılmıyor. Allah sabır versin herkese hele ki heveslenip gaza vuranlara...geçmiş olsun
aynenEsas Kar Yarın Geliyor Diyorlar
aminHemde ne geçmiş olsun Avcılar kilitli Büyükçekmeceden çıkılmıyor. Allah sabır versin herkese hele ki heveslenip gaza vuranlara...
Yok yahu güzel kandırıyor bizi neyse bu arada sabahı bekleyelim kar tatili olur . TraQya HolidaysTrakyaya kar yagmaz sabah biraz sekil yapmıs ama tık yok sabahtan beri.
Ha söyle bir sey var bilmiyorum suan dünya üzerinde Tekirdağ kadar soguk bir yer var mı? Yagsa da yumusasa hava
Yok yahu güzel kandırıyor bizi neyse bu arada sabahı bekleyelim kar tatili olur . TraQya Holidays
Ben Trakya'da çok tatil gördümAman soguk gitsin de kar yagsın yagmasın farketmez Trakya çocugu kar tatili umudunu kaybedeli çook seneler oldu kar tatili göremeden ögrencilik hayatım bitti zaten
Kaza olmasın da Tatil olsun istediğin araya hatırlı dostları ekleriz olur biterankarada da kar ve buzlanma var. inşallah tatil olur.
Sabah yağdı zaten Çorlu'ya eh yeter Biraz da İstanbula gönderelimÇorluda hava açık istanbul ve silivride kar yağıyo
Kar Tatili Öğrenci Tayfasına Biz çalışanlar İçin Çile Zaten . Tatil çok da önemli bir durum değil bence hiç tatil olmasın hep çalışalım sürekli sonsuza dek.Hayatınız tatil olsun istermisiniz??? Karm mar bahane olsun[emoji12]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?