İstanbul'da UFO heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul'da UFO heyecanı
İSTANBUL (İHA) - Kumburgaz'daki bir sitenin bekçisi tarafından çekilen görüntüler, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin "Dünyada ilk defa 2 dünya dışı varlık görüntülendi" açıklamasıyla basına dağıtıldı.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan'ın, kafaları karıştıran görüntülerle ilgili "Dünyadaki bazı madenler veya altınlar için geliyor olabilirler" sözleri, tartışmaları da beraberinde getirdi. Kumburgaz'da bir sitenin bekçiliğini yapan Yalçın Yalman tarafından çekilen görüntülerde, ışıklı cismin içerisindeki 2 silüet dikkat çekerken, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi söz konusu görüntüleri "Dünyada ilk defa 2 dünya dışı varlık görüntülendi" açıklamasıyla basına dağıttı.

video ve haberin devamı için tıklayın

researcher

Üye
Sirius ufo uzay bilimleri yuksek arastırma ensititiusu....

bide baskanı var.... :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
varlığı bile kesinleşmiş birsey değil
bi var bi yok :bilmem:

omayra

Üye
Ya var işte yaa, hep geliyorlar zaten :) Tocam gör bunları görrr!! Ufoları sevelim, yaşatalım, sevmeyenlere sevdirelim, taş atmayalım :) Gece gece toplumsal mesajımı da verdim, oh rahatladım :D

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Ya var işte yaa, hep geliyorlar zaten :) Tocam gör bunları görrr!! Ufoları sevelim, yaşatalım, sevmeyenlere sevdirelim, taş atmayalım :) Gece gece toplumsal mesajımı da verdim, oh rahatladım :D

maxi ailesi olarak ufoları koruma ve yaşatma derneği kurmayı öneriyorum katılanlar el kaldırsın:ehe

ayrıca ufolara taş atan magandaları şiddetle kınıyorum:@:ehe

omayra

Üye
maxi ailesi olarak ufoları koruma ve yaşatma derneği kurmayı öneriyorum katılanlar el kaldırsın:ehe

ayrıca ufolara taş atan magandaları şiddetle kınıyorum:@:ehe

Ben varım, güzel bir aktivite olur :ehe Ufoları sevenler, imzalarında Ufoları seviyorum diye yazabilirler meselaa :) Katıldığım en geyik aktivite olur kanımca :) Amaann hep ciddi hep ciddi, seviyorum ufoları, var mı itirazı olan? Koca kulaklı çırpı bacaklı, tombul göbekli yeşil uzaylıları seviyorum ben :)

ouSahin

ouSahin

Üye
Ufo lara Sahip Çıkmaya Gerek Yok Zaten Dünyada Çok Ufo Var ama Bir Türlü Uzaya Postalayamıyoruz:)

Nazy

Nazy

Üye
Dünya bence yeteri kadar kayabalık kendimze zor bakıyoruz
bide ufolarmı gelecek
Valla benim kapıma gelirlerse hiç kusura bakmasınlar....:ehe
Ben onlara gittimmi hiç yooooo.
gelmeyin kardeşim

mservank

mservank

Üye
ben var olduklarına inanmıyorum ayrıca çok ta saçma geliyo ufolar bilmme sahte fotoğraflar videolarla insanları kandırmaya çalışıyorlar şimdiye kadar duyduğum en saçma şeylerden

sonbela

sonbela

Üye
Dünya bence yeteri kadar kayabalık kendimze zor bakıyoruz
bide ufolarmı gelecek
Valla benim kapıma gelirlerse hiç kusura bakmasınlar....:ehe
Ben onlara gittimmi hiç yooooo.
gelmeyin kardeşim
nazy haklısın bende hiç gitmedim banada gelmesinler :pro:

Salihyet

Salihyet

Üye
bunun için birsürü dernek vs. kurulmuş yığınla para harcanmış (para kazandıklarını da unutmayalım)
bunun yerine gördükleri her ufonun hatrına en azından 1 ailenin bakımına barınağına yemeğine katkıda bulunsalar insan olduklarını kabul ederim.

Altun.

Altun.

Üye
bence war neden olmasın koskoca ewren tek insanlar için yani mantıklımı size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...