Öneri İstanbul'da Lumia satan yer var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul'da Lumia satan yer var mı?
Arkadaşlar iyi bayramlar. İstanbulda Lumia 650 ya da 950 bulunabiliyor mu? Nerede satılıyor acil lazım lütfen.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Lumia 950'ler hepsiburada.com'dan sipariş üstüne alınabilir, ancak bu cihazları bayram ertesinde doğubankta bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dual 950 garantili bulunur mu

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığım 820'yi düşürdüm. İç ekran kırıldı ve telefon kullanılamaz hale geldi. Mecburen yeni telefon alıcam. Sahibinden.com sitesinde ikinci el bir tane 950'ye rastladım. 1450 TL dediler son fiyatına.1 ay kullanıldı diyor. Alsam mı ne dersiniz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Fiyat iyi. Lumiadan devam etmek istiyorsanız en iyi tercih bu zaten.

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat iyi. Lumiadan devam etmek istiyorsanız en iyi tercih bu zaten.

Evet bence de fiyatı çok iyi. Tek endişem cihazın başından servis tamir vs süreci geçip geçmemiş olması. Satıcı Kadıköy'deymiş yarın bir gidip bakıcam nasipse.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
doğubankta bir tane yurtdışından gelme siyah 950 var kontrol amaçlı açılmış yalnızca ben Lumia 830 ile takas yapayım demiştim 1100 e bırakmıştı bana ama tabi birde 140 TL kayıt ücreti var ayrıca Türkiye garantiside yok tabi..

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
benim de 820nin iç ekran gitmişti paşa paşa 175 tl ödeyip ekran değişimi yaptırdım :P

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Alamadık. Biz gidip bakamadan telefon satılmış. Ben de 820'yi tamire verdim artık.

Üst Alt