Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneriİstanbul'da Lumia satan yer var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
maydinmaydin
Üye
Konu Sahibi
İstanbul'da Lumia satan yer var mı?
Arkadaşlar iyi bayramlar. İstanbulda Lumia 650 ya da 950 bulunabiliyor mu? Nerede satılıyor acil lazım lütfen.
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Lumia 950'ler hepsiburada.com'dan sipariş üstüne alınabilir, ancak bu cihazları bayram ertesinde doğubankta bulabilirsin.
hasan3472ty
Üye
Dual 950 garantili bulunur mu
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maydinmaydin
Üye
Konu Sahibi
Kullandığım 820'yi düşürdüm. İç ekran kırıldı ve telefon kullanılamaz hale geldi. Mecburen yeni telefon alıcam. Sahibinden.com sitesinde ikinci el bir tane 950'ye rastladım. 1450 TL dediler son fiyatına.1 ay kullanıldı diyor. Alsam mı ne dersiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sensation
Emekli Yönetici
Fiyat iyi. Lumiadan devam etmek istiyorsanız en iyi tercih bu zaten.
Evet bence de fiyatı çok iyi. Tek endişem cihazın başından servis tamir vs süreci geçip geçmemiş olması. Satıcı Kadıköy'deymiş yarın bir gidip bakıcam nasipse.
BaySerkan
Üye
doğubankta bir tane yurtdışından gelme siyah 950 var kontrol amaçlı açılmış yalnızca ben Lumia 830 ile takas yapayım demiştim 1100 e bırakmıştı bana ama tabi birde 140 TL kayıt ücreti var ayrıca Türkiye garantiside yok tabi..
ponçikEnişte
Üye
benim de 820nin iç ekran gitmişti paşa paşa 175 tl ödeyip ekran değişimi yaptırdım :P
maydinmaydin
Üye
Konu Sahibi
Alamadık. Biz gidip bakamadan telefon satılmış. Ben de 820'yi tamire verdim artık.