Istanbul ve ankarada kırmızı alarm dikkat obama geliyor !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Istanbul ve ankarada kırmızı alarm dikkat obama geliyor !!!!
İstanbul ve Ankara'da alarm

ABD Başkanı Barack Obama, bugün Türkiye'ye geliyor, Obama'nın ziyareti dolayısıyla Ankara ve İstanbul Emniyeti alarma geçti. İstanbul'da 8 bin 800 polis görev yapacak

ABD Başkanı Barack Obama, bugün ankaraya geliyor. 5-7 nisan tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da çeşitli temaslarda bulunacak Obama için Emniyet alarma geçti. Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Obama'nın Ankara ziyaretiyle ilgili güvenlik tedbirleri çerçevesinde, 6 Nisan Pazartesi günü il merkezi üzerinde polis ve askeri hava araçları haricinde tüm sivil havacılık kurumlarına ait hava araçlarına uçuş yasağı getirildi.
Ayrıca 5 Nisan Pazar ve 6 Nisan Pazartesi günleri çeşitli saatlerde bazı güzergahlar tek taraflı olarak konuk başkanın geçişlerinde kısa süreli trafiğe kapatılacak.
BASIN'A SINIRLAMA
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık Merkez Binası'nda konuk edeceği ABD Başkanı Barack Obama'yı takip edecek gazeteciler için sınırlama getirildi Başbakan Erdoğan ile birlikte ortak basın toplantısı düzenleyecek olan Obama'yı TRT ve AA ile bazı yabancı haber ajansının muhabirinin izlemesi planlanıyor. TBMM Genel Kurulu'na hitap edecek olan Obama, ayrıca CHP lideri Deniz Baykal, MHP lideri Devlet Bahçeli ve DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ile TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın makamında ayrı ayrı görüşecek. Görüşmelere Toptan'ın katılmayacağı bildirildi.
İSTANBUL'DA SARI ALARM
Obama, İstanbul'da düzenlenen 'Medeniyetler İttifakı 2. Forumu' için Pazartesi günü Ankara'dan, İstanbul'a geçecek.İstanbul Valisi Muammer Güler, ABD Başkanı Barack Obama'nın İstanbul'a yapacağı ziyaret sırasında 8 bin 800 emniyet personelinin görev yapacağını belirterek, Obama'nın konvoyunun geçişi sırasında yaya geçitlerinde kısa süreli kapatmalar yapılacağını, metrobüs, tramvay ve şehir hatları vapur seferlerinde herhangi bir aksamanın olmayacağını bildirdi. Yetkililer, Obama'nın geliş ve gidiş saatleri, öncesi ve sonrasında Atatürk Havalimanı'na gelecek vatandaşların uçaklarını kaçırmamaları ve mağdur olmamaları için metroyu tercih etmeleri gerektiğini bildirdiler.


05-04-2009
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
313
doctorrr
hikmet366
Cevap
2
Görüntüleme
373
Invoke
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
509
The SLayeR
Mobilator
Cevap
0
Görüntüleme
414
Mobilator
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
319
Haydar


Üst Alt