avarbeko
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen neo v yi kastediyorsunNe 1000 TL si yahu 750 ye bile rahat bulursun sıfırınıBen anlamadım bu işi
Tamam şimdi anladım kardeşim kusuruma bakma fazla göremediğimiz için Neo yu ondanSen neo v yi kastediyorsunD ben neo diyorum farkını söyliyeyim hemen ..
Neo v 2 gb hafıza karti hediye 5 megapixel kamera ön kamera vga
Neo 8 gb hafi karti hediye 8 megapixel kamera ön kamera 2 megapixel
yok kardesim piyasasi 1 milyar 800 tl satanlar teşhir ürünüdür veya 2.eldir ekraninda orasinda burasinda çizik vardiro fiyat magara oldu piyasasi 800 zaten
Önemli degil kardesim aynen zor bulunan bir telefon
Tamam şimdi anladım kardeşim kusuruma bakma fazla göremediğimiz için Neo yu ondanNeo az bulunan bir telefon
Ne 1000 TL si yahu 750 ye bile rahat bulursun sıfırınıBen anlamadım bu işi
Fatih kafayı neo V ile bozdun haa
Sen yapma be kardeşim bu aralar bir şey var bende ama
Fatih kafayı neo V ile bozdun haa
Neo uygundur kardeşim ama istersen bir de sahibinden.com gibi sitelere bakıp bilgi edin bir yararı dokunabilirkameraya önem veriyorum kamera takıntım var
Aynen kardesim saten sahibindene bakiyorum sıfırı malum 1 milyar 900 tl felan o kadar paramda yok
Sen yapma be kardeşim bu aralar bir şey var bende amaÇok hata yapıyorum yazarken bile
- - - Eklendi - - -
Neo uygundur kardeşim ama istersen bir de sahibinden.com gibi sitelere bakıp bilgi edin bir yararı dokunabilir
Sen yapma be kardeşim bu aralar bir şey var bende amaÇok hata yapıyorum yazarken bile
- - - Eklendi - - -
Neo uygundur kardeşim ama istersen bir de sahibinden.com gibi sitelere bakıp bilgi edin bir yararı dokunabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?