Istanbul sony ericson xperia neo indirimli bulabilecegim bir yer varmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
Istanbul sony ericson xperia neo indirimli bulabilecegim bir yer varmi ?
Arkadaslar ben sony ericson xperia neo alicamda 1 milyar diyorlar sıfır alıcam indirim felan olunca 800 tl felan oluyormus istanbul - avrupa yakasi civari indirimli bölge varmi bildiginiz teknoso carefour bimeks vatan istanbul bilisim gibi adres felan verirseniz giderim tesekürler ..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ne 1000 TL si yahu 750 ye bile rahat bulursun sıfırını :hmmm Ben anlamadım bu işi

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
Ne 1000 TL si yahu 750 ye bile rahat bulursun sıfırını :hmmm Ben anlamadım bu işi
Sen neo v yi kastediyorsun :DD ben neo diyorum farkını söyliyeyim hemen ..
Neo v 2 gb hafıza karti hediye 5 megapixel kamera ön kamera vga
Neo 8 gb hafi karti hediye 8 megapixel kamera ön kamera 2 megapixel

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sen neo v yi kastediyorsun :DD ben neo diyorum farkını söyliyeyim hemen ..
Neo v 2 gb hafıza karti hediye 5 megapixel kamera ön kamera vga
Neo 8 gb hafi karti hediye 8 megapixel kamera ön kamera 2 megapixel
Tamam şimdi anladım kardeşim kusuruma bakma fazla göremediğimiz için Neo yu ondan :) Neo az bulunan bir telefon :tebessüm:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o fiyat magara oldu piyasasi 800 zaten

futbol123

futbol123

Üye
2 megapiksel için 250tl fazlamı vericeksin hafıza kartı değin şey ucuz zaten 20tl.

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4927705]2 megapiksel için 250tl fazlamı vericeksin hafıza kartı değin şey ucuz zaten 20tl.[/QUOTE]
kameraya önem veriyorum kamera takıntım var ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi

Sen yapma be kardeşim bu aralar bir şey var bende ama :kıskıs: Çok hata yapıyorum yazarken bile :)

- - - Eklendi - - -

Neo uygundur kardeşim ama istersen bir de sahibinden.com gibi sitelere bakıp bilgi edin bir yararı dokunabilir :tebessüm:
Aynen kardesim saten sahibindene bakiyorum sıfırı malum 1 milyar 900 tl felan o kadar paramda yok :DD daha uygun fiyata 2.el bakiyorum temiz böyle garantili faturali çizik felan olmuyucak arastiriyoruz .d

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Sen yapma be kardeşim bu aralar bir şey var bende ama :kıskıs: Çok hata yapıyorum yazarken bile :)

- - - Eklendi - - -

Neo uygundur kardeşim ama istersen bir de sahibinden.com gibi sitelere bakıp bilgi edin bir yararı dokunabilir :tebessüm:

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt