İstanbul kıyamet Vakti Meteor bölgesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yssfd

yssfd

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul kıyamet Vakti Meteor bölgesi

Meteor Bölgesi, felaketten sonra Eminönü’ne en yakın bölgeye düşen büyük krater ve çevresini kapsayan, kanunsuzlar, vahşiler, kurtlar, çeteciler gibi binbir türlü musibeti bünyesinde barındıran, çorak topraklara verilen isimdir. Bu verimsiz topraklar maden bakımından oldukça zengin olduğundan, Teşkilat üyeleri Neferler'in girişlerine söz verildiği gibi 1 Ekim 2007 tarihinde kontrollü olarak açılmıştır.

Yeni Bab-ı Ali


Bir zamanlar, matbaanın, basılı yayınların, kısaca kültürün kalbi olan bu tarihi yokuş, meteor felaketi ile birlikte yerini vahşi kraterlere, acımasız yaratıklara bırakır. İşte bu kraterlerden birinde, kaçaklar, kanunsuzlar, düzen sevmeyen maceracılar birleşerek küçük bir şehir kurarlar.


Teşkilat’tan tamamen bağımsız olan bu şehir, artık yeni bir kültüre, yabana ev sahipliği yapar. Ve Bab-ı Ali'nin başına getirilen ‘Yeni’ sıfatı ile mekanın ismi tamamlanır.


Arz Klan Binası


Arzın Çocukları gazete binası, 1978 tarihinde öfkeli halk tarafından yakıldığında, kurucusu Selami Bey ve pek çok çalışan can vermişti. Bu olaydan uzun süre sonra, aynı düşünceye sahip insanları bir araya getiren bir çatı olan gazetenin, artık güvenli bir yuva olmadığını anlayan yöneticileri, Handan Hanım öncülüğünde, silahlı Arzın Çocukları klanını kurdular. Cehalet en büyük düşmanları olduğundan, klan merkezlerini, Eminönü içerisine değil, meteor bölgesine inşa etmeyi tercih ettiler. Meteor bölgesi, güvenilir bir bölge olmadığından, olabildiğince hızlı tamamlanan inşaat, kaba bir mimariye sahiptir. Ancak güvenliği üst düzeydedir.


Handan hanımın bulunduğu üst kısımda, meteor öncesinden kalan çok sayıda kitap ve Arzın Çocukları gazetesi yıllıkları muhafaza edilir.


Kurt Mağaraları


“Kurtlar geceleri meteor bölgesinin en tehlikeli avcılarıdır. Boyları çoklukla 2 metreyi aşar. Çok güçlü, kıvrak ve zekilerdir. İnsanlara karşı düşmanca davranırlar, sadece keyif için dahi avlanırlar. İnleri meteor bölgesindeki derin bir mağaradır. İçeri girmeye çalışanların bacakları ve çeşitli uzuvları büyük zararlar görmüştür”
Saklı Türler 1963 – Agah Bey


Çeteci Mağaraları


İnsanlığın yüz karaları, sapkın Zincir Çetesi’nin sığınağı olan Çeteci Mağaraları, meteor bölgesinin en tehlikeli alanlarından biridir. Burada konuşlanan zincirciler, geceleri Eminönü içlerine sızarak pek çok adi suça karışabilirler. Ayrıca para karşılığı bazı güç odakları tarafından kullanılırlar. Zincirciler, Gizit gibi fareadam klanlarının aksine, sessiz ve profesyonel değil, vahşi ve umarsızlardır. Bu sebeple çeşitli yaratıkların kemikleri ile dekore etmeyi tercih ettikleri mağaralarının girişlerini herkes tanıyabilir, kendini sakınabilir. Çeteciler genellikle grup halinde gezerler. Kolluk kuvvetlerinden saklanmazlar.


Dev Krater


Meteor bölgesinin en belirgin özelliği olan krater delikleri, yıllar içerisinde yağmur ve canlılar tarafından aşınarak su yollarına ve tünellere dönüştü. Büyüklüğü nedeniyle dev krater, hala krater özelliği gösteren yegane coğrafi yapıdır. Kraterleri oldukça seven dev akrepler, meteor bölgesinde en çok bu bölgede bulunurlar. Sanılanın aksine insana tesir edebilen zehiri olmayan olan bu akrepler, avlarını sokmak yerine parçalarlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt