İstanbul felç oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul felç oldu
İstanbullular yeni güne yine kaosla uyandı. Kaza sonrası meydana gelen kuyruk 18 kilometreyi buldu.

Şiddetli olmamasına rağmen yağmur trafiği yavaşlatırken E-6'nın Hasdal mevkiinde Okmeydanı sapağına gelmeden yaşanan bir kaza yolun tıkanmasına neden oldu. 06.45'te meydana gelen ve 07.00 sularında kaldırılan kaza trafiği bir süreliğine aksatırken bu kez yaklaşık bir saat sonra İstoç yan yolda bir TIR devrildi. Kaza meydana geldiği sırada E-6'daki trafiği etkilemezken onu kaldırmaya gelen vinç, yan yola giremeyip E-6'dan çalışmaya başlayınca tıkanıklık başladı.

Saat 10.00 sularında trafikteki tıkanıklık İstoç'tan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü aşıp Kavacık'a kadar ulaştı. Şu an yaklaşık 18 kilometrelik bir kuyruk oluştu.

TIR kaldırılsa bile kilometrelerce uzunluktaki kuyruğun dağılmasının uzun saatler sürmesi bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri araç sahiplerini Boğaziçi Köprüsü'ne ve arabalı vapurlara yönelmeleri konusunda uyarıyor.

elmyra

Üye
iyiki istanbulda yaşamıyorum :ehe:ehe:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İstanbulumun cilesi.

Solamente

Üye
İstanbul farkı bu :oke::oke::oke:
Seviyorumm

Solamente

Üye
bende farklı bir yerde değilim zaten sadece biraz kıyıda yazlık bölgedeyim ama bu gidişle bizde istanbula doğru yanaşıyoruz

Ablacım ister trafik olsun,ister çilesi Herşeye rağmen UĞRUNA SAVAŞLAR VERİLEN,ADINA ŞİİRLER YAZILAN DESTANLARA KONU OLAN NİCE ZALİMLERİN FETİNDEN KENDİNİ KOLLAYAN İSTANBUL
MEGA ŞEHİR İşte varmı ötesi gerçekten bütün kalbimle SEVİYORUM İSTANBULUMU :)

elmyra

Üye
Ablacım ister trafik olsun,ister çilesi Herşeye rağmen UĞRUNA SAVAŞLAR VERİLEN,ADINA ŞİİRLER YAZILAN DESTANLARA KONU OLAN NİCE ZALİMLERİN FETİNDEN KENDİNİ KOLLAYAN İSTANBUL
MEGA ŞEHİR İşte varmı ötesi gerçekten bütün kalbimle SEVİYORUM İSTANBULUMU :)

yokk ya ben bişey demedim sen genede sev ama ben söyle 6 ayda bir gezmeye gelirim sadece burdan yenibosna 1 saat sonrası gideceğin yere göre değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...